AK Partili Vekilden Flaş KPSS ve Mülakat Açıklaması

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Habertürk ekranlarında yayımlanan Kübra Par'la Açık ve Net programında memur alımları, KPSS, Mülakat ve torpil iddialarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AK Partili Vekilden Flaş KPSS ve Mülakat Açıklaması

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Habertürk ekranlarında yayımlanan Kübra Par'la Açık ve Net programında KPSS, Mülakat ve torpil iddialarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Toplumda kamuya personel alımları, mülakatlar ve benzer konularda olumsuz algıların oluştuğunu, bunu ortadan kaldırmanın AK Parti iktidarının görevi olduğunu söyleyen Yeneroğlu , sitemlerin görmezden gelinmesinin kimseye bir şey katmayacağını söyledi.

Yeneroğlu, "Bundan 1 yıl önce bir üniversitede sunum yaptım. Konuda özgürlük, güvenlik kıskacı içerisinde terörle mücadele idi. Sunumdan sonra bir genç arkadaşımız geldi.Dedi ki 'Mustafa bey, ben bir aleviyim 2 kere KPSS'ye girdim, ikisinde de yüksek puan aldım. Fakat ben ehliyet , liyakat dışında değerlendirmelere tabi tutuldum için malesef sizin sisteminizde yer bulamıyorum. Siz benim huzurlu olmadığım ortamda nasıl huzurlu olabilirsiniz?' sorusunu sordu, bu benim için çok önemli. Esas olan şudur birileri , insanlar böyle düşünüyorsa, böyle bir algı varsa bu bizim sorumluluğumuzdadır. Bunu reddetmek bize bir şey kazandırmaz. Bunu düşünmemiz, bu ülkede benim gibi düşünmeyen, inanmayan insanlar da huzurlu olmalıdır." ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA