AK Parti'den KPSS ile 12 Bin Sağlık Personeli Alımı Açıklaması

TBMM Genel Kurulu 'nda söz alan AK Partili Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, kamuya yapılacak 12 bin sağlık personeli alımına değindi.

AK Parti'den KPSS ile 12 Bin Sağlık Personeli Alımı Açıklaması

Mücahit Durmuşoğlu'dan KPSS ile sağlık personeli alımı açıklaması.

TBMM Genel Kurulu 'nda söz alan AK Parti Osmaniye Milletvekili  Mücahit Durmuşoğlu, bazı değerlendirmelerde bulunurken sağlık personeli alımı ile ilgili açıklamada da bulundu.

Açıklamasının başında , Hakkari 'deki hain saldırıda şehit olan askerlere rahmet dileyen Durmuşoğlu, "Hakkâri bölgesinde bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerce askerî araca yapılan hain saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerimize de acil şifalar diliyorum." dedi.ç

SAĞLIK ALANINDAKİ YATIRIMLAR

AK Parti döneminde sağlık alanında yapılan yatırımlara değinen Durmuşoğlu, "2002 yılından bu yana on yedi yıllık AK PARTİ iktidarları döneminde sağlık alanına çok ciddi yatırımlar gerçekleştirdik. Sağlıklı bir toplum olma hedefimize ulaşmadaki  en büyük gücümüzün kendini sağlık hizmetine adamış olan sağlık personelimiz olduğu bilinciyle sağlık çalışanlarımızın her zaman yanlarında olduk. " dedi.

KPSS İLE SAĞLIK PERSONELİ ALIMI AÇIKLAMASI

Mücahit Durmuşoğlu açıklamasının sonumda ise , Ağustos ayında KPSS ile sağlık personeli ataması yapılacağını söyledi. Durmuşoğlu "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz aylarda müjdelemiş olduğu, bu yıl içinde istihdam edilecek olan 29.689 sağlık personeli alımının ilk etabı olan 12 bin personel alımı için önümüzdeki ay ilana çıkılacak. İnşallah bir ay sonra ÖSYM üzerinden KPSS puanıyla mülakatsız gerçekleşecek olan alımların hayırlı olmasını diliyor, Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum." dedi.

Kadın erkek diğer sağlıkçılarla bilgi alış verişi için TIKLA

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KPSS TERCİH KILAVUZU GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN