20 Temmuz 2019 KPSS Soru ve Cevapları-Aday Yorumları (Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Soruları)

20 Temmuz 2019 KPSS 'nin ilk oturumları sona erdi. Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri oturumuna giren adaylar, sınav soru ve cevaplarını araştırmaya başladı.

20 Temmuz 2019 KPSS Soru ve Cevapları-Aday Yorumları (Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Soruları)

2019 KPSS Alan Bilgisi sınavı sona erdi.

2019 yılı KPSS Alan Bilgisi sınavının sona ermesinin ardından adaylar, sınavda çıkan soru ve cevapları araştırmaya başladı. Bizde kamubulteni.com olarak adayların soru ve cevapları değerlendirmesi için bu haberimizi yazdık.

Saatler 10.15 'i gösterdiğinde başlayan KPSS Alan Bilgisi sınavı 150 dakika sürdü ve saat 12.45 'te sona erdi. Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri testlerinden oluşan sınavdan sonra adaylar , sınav sorularını ve cevaplarını araştırmaya başladı.

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN?

2019 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı 'na ait sonuçlar 209 Ağustos 2019 günü açıklanacak. Sınav sonuçları açıklandığında kamubulteni.com 'da olacak. Haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

KPSS 'ye giren kadın-erkek adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

SORU VE CEVAPLAR İLE ADAY YORUMLARI

20 Temmuz 2019 Cumartesi KPSS Alan Bilgisi sınav soru ve cevapları henüz yayımlanmadı. Aşağıdaki yorum kısmından sınavda çıkan soruları, soruların cevaplarını ve sınav hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.

KPSS İLE MEMUR ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN 

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN