Yeni Havalimanına En Az Ortaöğretim Mezunu Yüksek Maaşla Personel Alımı

Türk Hava Yolları, bugün açılışı yapılan İstanbul Havalimanına personel alımı yapacağını duyurdu. İki kadroya yapılan personel alımında adaylara yüksek maaş verilecek. Başvuru detayları haberimizde.

Yeni Havalimanına En Az Ortaöğretim Mezunu Yüksek Maaşla Personel Alımı

Türk Hava Yolları en az lise mezunu adaylar arasından iki kadroya personel alımı yapıyor.

THY İnsan Kaynakları resmi internet ayfası aracılığıyla iki ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda en az lise mezunu adaylar arasından kabin memuru ve tecrübesiz ikinci pilot alımı yapılacağına yer verildi.

Yeni havalimanının açılmasının ardından THY bünyesinde personel eksiği ciddi şekilde arttı.  Yurt içi ve yurt dışına sefer sayıları arttırıldı ve onlarca yeni uçak alımı yapıldı. Alınan yeni uçaklara kabin memuru ve pilot alımı yapılacak. Türk Hava Yolları tarafından yayımlanan ilanda bu iki kadroya lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi.

EN AZ ORTAÖĞRETİM MEZUNU KADIN-ERKEK

Kabin memuru kadrosu için adayların en az lise mezunu olması şartı var. 5-6 bin TL başlangıç maaşı ile işe başlayacak olan adaylar, yılda 4 defa da ikramiye alacak. 1 Ocak 1988 ile 31 Aralık 1999 tarihleri arasında doğmuş olan adaylar arasından yapılacak kabin memuru alımında adayların Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı olmaması şartı da var.

Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya en az 1 yıl tecilli olması şartının arandığı ilanın detayları ve başvuru adresi için TIKLAYIN

TECRÜBESİZ 2. PİLOT ALIMI

THY, kokpit ekibinde görevlendirmek üzere en az ön lisans mezunu adaylar arasından 2. pilot alımı yapacağını duyurdu. Ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından yapılan tecrübesiz pilot alımında adaylar , THY bünyesinde pilot olarak eğitilecek.

Boyu 157 cm’den kısa, 195 cm’den uzun olmayan adaylar arasından yapılacak pilot alımında adayların vücut kitle endeksinin de 20-30 aralığında olması gerektiğine yer verildi. Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı olmayan adaylar arasından yapılacak alımda erkek adayların, askerlik hizmetini tamamlamış veya eğitim başlangıç tarihi itibari ile en az 2 yıl tecil ettirebilmeyi taahhüt etmesi gerekmektedir.

Yüksek maaş ile yapılan alımın detayları ve başvuru ekranı için TIKLAYIN

YENİ DÖNEM MEMUR, PERSONEL, ASKER VE POLİS ALIM İLANLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |Ankara