TÜBİTAK İlan Yayımladı: Kadrolu KPSS'siz 30 Personel Alımı

TÜBİTAK iki ilan yayımladı ve KPSS şartı olmadan kadrolu 30 personel alımı yapacağını duyurdu. İlan detayları haberimizde.

TÜBİTAK İlan Yayımladı: Kadrolu KPSS'siz 30 Personel Alımı

TÜBİTAK 30 personel alacak.

TÜBİTAK tarafından İŞKUR 'da yayımlanan ilanda , teknisyen ve ar ge araştırmacı kadrolarında istihdam etmek üzere toplamda 30 kamu personeli alımı yapılacağı bildirildi. KPSS şartı olmadan kadrolu olarak yapılan kamu personeli alımında başvuru detayları şu şekilde;

İLAN METİNLERİ

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir.

  • Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak.
  • Erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak. d) Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere; altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, nitelikli hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, göreve ilişkin sırrı açıklama, Devlet sırlarına karşı suçlardan dolayı hükümlü bulunmamak. 667 sayılı KHK kapsamında terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların "www.bilgem.tubitak.gov.tr" adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak gerekmektedir. Başvurular 10 Mayıs 2019 tarihine kadar alınacak.