THY Kadın Erkek Kabin Memuru Alımı İlanı Bekleniyor-İşte Başvuru Şartları 2019

THY 2019 yılı kabin memuru alımı için geri sayımda sona geliniyor. İlan hazırlıklarında son aşamaya gelindi. Peki kimler başvuru yapabilir? Kabin memuru alımı başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar ve başvuru şartları.

THY Kadın Erkek Kabin Memuru Alımı İlanı Bekleniyor-İşte Başvuru Şartları 2019

THY kabin memuru alımı ilanı bekleniyor.

Türk Hava Yolları 2019 yılı kabin memuru alımı ilanı hala gelmedi. Ağustos ayının sonu veya Eylül ayının ilk günlerinde gelmesi beklenen ilan için hazırlıkların sürdüğü bildirildi. Peki 2019 yılı THY kabin memuru alımında başvuru şartları nelerdir? 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Edinilen bilgilere göre Türk Hava Yolları 'nın kabin memuru alımı için hazırlıklarda sona doğru geldiği bildirildi. İlan tarihi ile ilgili bir bilgi verilmezken , yakın zamanda personel alımının yapılması bekleniyor.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Kabin memuru alımında başvuru şartları 2017 yılında esnetilmişti. Daha önce lisans ve ön lisans mezunları arasından alım yapılıyordu. Ancak değişiklik ile birlikte THY , en az lise mezunu adaylar arasından kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. 

Kadın erkek adaylar arasından yapılan kabin memuru alımında başvuru genel şartları şu şekilde;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ya da mavi kart sahibi olmak,
  • Ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu olmak,
  • Adli Sicil Kaydı ve Arşiv kaydı temiz olmak,
  • İyi derecede ingilizce bilmek (İkinci dil tercih sebebidir.)
  • 160 ile 180 cm arasında boya sahip olanlar,
  • Sağlık durumu açısından uçuşa elverişsiz bir durumu olmayanlar, (Seçme süreçlerinde başarılı olan adaylarımızdan işe başlama aşamasında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları ve raporlarını THY A.O. Sağlık Müdürlüğü işyeri hekimlerine onaylatmaları gerekmektedir. THY A.O., SHGM yetkili hastaneden alınmış olumlu rapor olsa bile kendi iç prosedürleri çerçevesinde ek tetkikler isteyerek veya ek sağlık koşullarına bağlı olarak adayın işe başlatılıp başlatılmayacağına karar verme hakkına sahiptir.)
  • THY A.O. Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi vb. bulunmamak,
  • Daha önce THY A.O. veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak.
  • *Boy-kilo ölçümleri, THY A.O. veya THY A.O.’nun belirleyeceği kurum/kuruluş tarafından yapılacaktır.
  • 01 Ocak 1989 ile 31 Aralık 2000 tarihleri arasında doğmuş olmak

İLANA BAŞVURACAKLAR BU SAYFADA

THY kabin memuru alımını bekleyen kadın-erkek adaylarla bilgi alış verişi için >>  TIKLA KATIL

İLAN BU SAYFADA

İlan geldiği anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN