Samsun Üniversitesi KPSS Şartsız Personel Alımı Başvurusu Başladı

Samsun Üniversitesi KPSS şartı olmadan personel alımı için İŞKUR 'da ilan yayımladı. 26 Ağustos 2019 tarihli ilan haberimizde. İşte KPSS şartı olmadan yapılan personel alımı.

Samsun Üniversitesi KPSS Şartsız Personel Alımı Başvurusu Başladı

Samsun Üniversitesi KPSS şartsız personel alıyor.

Türkiye İş Kurumu resmi internet safyası aracılığıyla ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az ilkokul mezunu adaylar arasından KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacağına yer verildi. Bugün İŞKUR 'da yayımlanan ilanın detayları kamubulteni.com 'da.

ALIM YAPILAN KADROLAR

KPSS şartı olmadan yapılan personel alımında adaylar temizlik görevlisi, telefon santral operatörü, kurumsal iletişim uzmanı, aşçı, mutfak görevlisi , elektrikçi, satış danışmanı, haberci, havacılık simülatör uzmanı gibi kadrolara yapılan alımlarda sayı dağılımı şu şekilde;

İŞKUR 'da yayımlanan ilanlarda kadrolar şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

  • Türk vatandaşı olmak.
  • 18 yaşını tamamlamış olmak.
  • Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak.
  • Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.
  • Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.
  • Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).
  • Her aday, Türkiye İş Kurumunda (İŞKUR) yayımlanan listede belirtilen bir işyeri ve bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.
  • Adayların, başvurunun son günü itibarıyla duyurumuz ve ekinde yer alan tabloda meslek kollarına uygun olarak talep edilen öğrenim durumu ve özel şartlara haiz olmak.
  • Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir:

Aşağıdaki linke tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr/

Açılan sayfada iş arayan yazan kısımdan TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. İŞKUR şifreniz yoksa e devlet girişi yazan kısımdan kimlik numaranız ve e devlet şifrenizle giriş yapın.

Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak.

Yukarıdaki ekranda kırmızı ile gösterilen İŞ İLANLARI kısmına tıklayın. İş ilanlarına tıkladıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacaktır.

Yukarıdaki ekranda İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini tıklayın ve ARA butonuna tıklayın. 

Kamu ilanları aşağıda sıralancaktır. 

TÜM KAMU İLANLARINDAN BAŞVURU YAPMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN