PTT KPSS Şartsız Memur Alımı Açıklaması

PTT personel alımı hakkında PTT AŞ Genel Müdürü Kenan Bozgeyik 'ten açıklama geldi. Kenan Bozgeyik yaptığı açıklamada personel alımlarına değindi. İşte açıklamanın değerlendirmesi.

PTT KPSS Şartsız Memur Alımı Açıklaması

PTT Genel Müdürü 'nden persoenl alımı açıklaması.

Önceki gün soruları yanıtlayan PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik , kurum bünyesine yapılacak personel alımlarına değindi. 

MYK ARACILIĞIYLA ALIM

PTT AŞ Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, yaptığı açıklamada Çalışma Bakanlığı 'na bağlı olan Mesleki Yeterlilik Kurumu ile iş protokolü yapıldığı söyleyerek"Şirketimizin eğitim ve kalite politikaları doğrultusunda, yetkin personelle posta ve kargo hizmetlerini sunarak sürekli müşteri memnuniyetinin sağlanması için dağıtıcı personelin mesleki yeterlilik belgesini almasını hedefliyoruz. Böylece ülkemizin her köşesine büyük özverilerle hizmet götüren dağıtıcılarımızın nitelikleri tescil edilecektir." ifadelerini kullandı.

PERSONEL ALIMI

Bazı basın organlarında PTT 'nin hemen bu yıl personel alımı yapacağı gibi yanlış bir algı oluştuğunu söyleyen Kenan Bozgeyik,personel alımına ilişkin şu bilgileri verdi:

"Asırlık çınar PTT AŞ'yi daha da büyütmek için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 vizyonu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan'ın desteğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şirketimizi daha nitelikli bir noktaya taşımak için 2023 yılına kadar çizdiğimiz hedefler doğrultusunda ihtiyaç oldukça personel alımı planlıyoruz. İstihdam seferberliği kapsamında geçen yıl alım süreci yaşanmış olup, bu yıl için ihtiyaç oluştuğu takdirde personel alımına ilişkin ilanı şirketimizin kurumsal web sitesinden duyuracağız."

İHTİYAÇ OLDUKÇA PERSONEL ALACAĞIZ

Mesleki Yeterlilik Kurumu ile yapılan protokol kapsamında  sektörün meslek standardının belirleneceğini söyleyen Bozgeyik, "Böylece 2023 yılına kadar çizdiğimiz hedefler doğrultusunda ihtiyaç oldukça personel alımı gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

İLAN GECİKECEK

Bozgeyik 'i,n açıklamasına bakacak olursak , ilanın bu yıl gecikeceği görülüyor. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında yapılan ve bu yıl da Mayıs - Haziran gibi beklenen ilan gecikecek.

PTT PERSONEL ALIMINI BEKLEYENLER BU ADRESTE

PTT 2019 yılı personel alımını bekleyen kadın-erkek adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN