PTT 2019 KPSS'siz Personel Alımında Bu Kadrolara Mülakatsız Alım Yapılacak

PTT 2019/1 personel alımı için geri sayım devam ediyor. Geri sayım devam ederken , yazılı sınav ile mülakatsız ve yazılı-sözlü sınav ile alım yapılacak kadrolar belli oldu. İşte detaylar.

PTT 2019 KPSS'siz Personel Alımında Bu Kadrolara Mülakatsız Alım Yapılacak

2019 yılı PTT personel alımı için geri sayım devam ediyor.

PTT 2019/1 KPSS şartsız kamu personeli alımı için geri sayım devam ederken , ilanı bekleyen adaylar , hangi kadrolara mülakatla , hangi kadrolara yazılı sınavla alım yapılacağını araştırmaya başladı.

Biz de Kamubulteni.com olarak haberlerimizde PTT 2019/1 kamu personeli alımı için takipçilerimizi bilgilendirdik. bu haberimizde ise , bu yıl yapılacak personel alımlarında , hangi kadrolar için  mülakat yapılmayacağına yer verdik.

2019 'DA ALIM OLACAK

2019 yılı PTT personel alımı hakkında açıklama geçtiğimiz ay gelmişti. İlk olarak kamubulteni.com 'da yer alan açıklamada PTT , 2018 yılında yapılan alımda boş kalan ve Türkiye genelinde bulunan PTT 'lerdeki boş kadrolara personel alımı yapılacağını duyurmuştu.

2019 yılı için personel alımı kesinleşti.

İLAN NE ZAMAN GELECEK?

PTT personel alımı için ilan , geçtiğimiz yıl 4 Mayıs günü yayımlanmıştı. Bu yıl da alımın Nisan-Mayıs döneminde yayımlanması bekleniyor. İlan için geri sayımda son günlere girilirken adaylar yazılı sınav çalışmasını hızlandırmalıdır.

YAZILI VE SÖZLÜ MÜLAKAT İLE ALIM YAPILACAK KADROLAR

PTT aşağıdaki kadrolara yazılı ve sözlü sınav ile alım yapacak >>

  • Uzman yardımcısı
  • Mimar
  • Mühendis
  • Avukat
  • Tekniker

MÜLAKATSIZ ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yukarıdaki kadrolara alımlar, yazılı sınavın ardından  yapılacak sözlü sınavla yapılacak. Aşağıdaki kadrolara ise sadece yazılı sınavla alım yapılacak.

  • Gişe ve Büro Personeli
  • Postacı

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN