Özel Üniversiteler İŞKUR'dan En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Özel üniversitelere en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı için İŞKUR 'da ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanların detayları ve başvuru ekranları haberimizde.

Özel Üniversiteler İŞKUR'dan En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Özel üniversitelere en az ilkokul mezunu personel alımı.

İŞKUR 'da yayımlanan yeni ilanlar ile özel üniversitelere en az ilkokul mezunu adaylar arasından 47 adet personel alımı yapılacağına yer verildi. Farklı kadrolara yapılan alımlar için aranan başvuru şartları ve diğer detaylar kamubulteni.com özel haberinde.

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIMI

İstanbul Gedik Üniversitesi Üniversite ve Yüksekokul Öğretim Elamanı alımı yapacağını duyurdu. Lisans mezunu adaylar arasından yapılacak alımda başvuru ekranı aşağıdadır.

https://goo.gl/pDr8Za

TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI

İstanbul Beykent, Avrasya ve İstanbul Aydın ve Arel Üniversitesi temizlik personeli alımı yapıyor. Toplamda 30 personel alımı için 5 engelli personel alınacak.

Beykent Üniversitesi için ilanda şu ifadelere yer verildi: Üniversitemizin bünyesinde temizlik işlerinde görevlendirilmek üzere 3 engelli personel alınacaktır. Yönlendirilecek adayların iletişimi güçlü, daha önce temizlik işleri yapmış, tercihen %40 engeli bulunması ve okur-yazar olması gerekiyor. ÇALIŞMA ŞARTLARI : Haftaiçi 08:30 - 17:30 Cumartesi 08:30 - 13:00 Pazar tatil. SOSYAL OLANAKLAR : Ssk, Yemek, Servis. SERVİS GÜZERGAHI : E5 üzeri Beylikdüzü (Beykent) - Ayazağa arası ve TEM den Beylikdüzü (Beykent) - Ayazağa arası.

Başvuru ekranı: https://goo.gl/8br1UX

Avrasya Üniversitesi yayımladığı ilanında şu ifadeleri kullandı: AVRASYA ÜNİVERSİTESİNDE TEMİZLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞABİLECEK BAYAN ENGELLİ ELEMAN ARANMAKTADIR.İLANA BAŞVURACAK KİŞİLER 0535 332 1180 NOLU TELEFONDAN MUSTAFA TAŞ İLE GÖRÜŞEBİLİRLER.

Başvuru ekranı: https://goo.gl/snHT5p

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda şu ifadelere yer verildi: İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ BÜYÜKÇEKMECE YERLEŞKESİNE TEMİZLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞACAK ELEMANLAR ALINACAKTIR.

Başvuru ekranı: https://goo.gl/UFZAcC

Arel Üniversitesi 20 temizlik personeli alımı için başvuru detaylarıİstanbul Arel Üniversitesi Sefaköy Yerleşkesi'nde görevlendirilmek üzere, engel durumu KULAK BURUN BOĞAZ SİSTEMİ, SOLUNUM SİSTEMİ, YANIKLAR, İÇ HASTALIKLARI grubundan ve engellilik oranı %50'yi geçmeyen "Kat Görevlisi" alınacaktır. SERVİS MEVCUT DEĞİLDİR. TERCİHEN SEFAKÖY,BEŞYOL,CENNET,YENİBOSNA,ŞİRİNEVLER,FLORYA DA OTURANLAR SEFAKÖY KAMPÜSÜ İÇİN GÖRÜŞEBİLİRLER.

Başvuru ekranı: https://goo.gl/sUUUfJ

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

İstanbul Aydın Üniversitesi 5 güvenlik görevlisi alımı için yayımlanan ilan şu şekilde;

Üniversitemizde çalışacak deneyimli veya deneyimsiz, iletişim becerisi güçlü, vardiyalı çalışabilecek, dış görünümüne özen gösteren, kimlik kartına sahip en az lise mezunu güvenlik personeli aranmakatadır.

Başvuru ekranı: https://goo.gl/WpUDQx

MUHASEBE ELEMANI

Muhasebe uzman yardımcısı kadrosunda istihdam etmek üzere İstinye Üniversitesine 2 personel alımı için aranan şartlar ve başvuru ekranı şu şekilde;

 Üniversitelerin 4 yıllık tercihen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun,
• Tercihen Muhasebe programları konusunda bilgi sahibi,
• MS Office programları konusunda bilgi sahibi
• Alanındaki yenilikleri takip eden ve öğrenmeye açık,
• Zaman yönetimi becerisi ve takip yeteneği gelişmiş
• Detaylara önem veren, dikkatli ve sorumluluk sahibi
• Dış görünüşüne önem veren ve güler yüzlü,
• Ekip çalışmasına yatkın,
• Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

Başvuru Ekranı: https://goo.gl/Pgxa7g

BÜRO MEMURU

Beykent Üniversitesi 3 büro memuru alımı için detaylar şu şekilde;

Üniversitemizin bünyesinde görevlendirilmek üzere 3 engelli personel alınacaktır. Yönlendirilecek adayların iletişimi güçlü, daha önce temizlik işleri yapmış, tercihen %40 engeli bulunması ve okur-yazar olması gerekiyor. ÇALIŞMA ŞARTLARI : Haftaiçi 08:30 - 17:30 Cumartesi 08:30 - 13:00 Pazar tatil. SOSYAL OLANAKLAR : Ssk, Yemek, Servis. SERVİS GÜZERGAHI : E5 üzeri Beylikdüzü (Beykent) - Ayazağa arası ve TEM den Beylikdüzü (Beykent) - Ayazağa arası

Başvuru ekranı: https://goo.gl/17cVW4

YENİ PERSONEL İLANLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.