O Bölümlerden Mezun KPSS'siz Subay Alınıyor: Son Başvuru 1 Ekim 2018

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 'na lisans mezunu adaylar arasından subay alımı yapılıyor. KPSS şartsız yapılan alımın detayları ve başvuru ekranı haberimizde.

O Bölümlerden Mezun KPSS'siz Subay Alınıyor: Son Başvuru 1 Ekim 2018

Hava Kuvvetleri Komutanlığı pilot alımı başvurusu 1 Ekim 'de sona eriyor.

Geçtiğimiz gün Devlet Personel Başkanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda Hava Kuvvetleri Komutanlığı, kendi bünyesinde pilot sınıfında istihdam etmek üzere subay alımı yapacağını duyurdu. 

KPSS şartı olmadan yapılacak subay alımında adaylardan mezuniyet şartı istenmektedir. En az 4 yıl süreli eğitim veren üniversitelerin aşağıdaki bölümlerinden mezun olan ve 01 Ocak 1994 sonrası doğumlu olan adaylar arasından yapılacak subay alımı için başvurular internetten yapılıyor. 

İlana başvuru yapacak adayların yukarıdaki şartların yanı sıra aşağıdaki diğer şartları da taşıyor olması gerekmektedir. 

  • Türk vatandaşı ve erkek olmak,
  • Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zamanaşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adlî sicilden çıkartılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak,
  • Sivil ve askerî okullardan herhangi bir nedenle çıkarılmış olmamak,
  • Her ne sebeple olursa olsun Türk Silahlı Kuvvetlerinden çıkarılmamış olmak,
  • Yapılacak arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması sonucu olumlu olmak,

MEZUNİYET ŞARTI

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantı adresini tıklaması ve müracaatını bu adres üzerinden yapması gerekmektedir.

Başvuru için Tıklayın

Adaylar aşağıdaki sıraya göre mülakata alınacak.

YENİ ASKER POLİS VE MEMUR ALIMLARI İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM | ANKARA