İŞKUR'da 1270 Ön Muhasebeci, Danışma ve Büro Personeli Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla art arda yayımlanan ilanlarda , özel sektör bünyesine 515 büro personeli, 477 ön muhasebeci personeli ve 278 danışma personeli alımı yapıldığı bildirildi. İlan başvuru detayları kamubulteni.com 'da.

İŞKUR'da 1270 Ön Muhasebeci, Danışma ve Büro Personeli Alım İlanı

İŞKUR 'da yeni ilanlar yayımlandı.

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımlanan ilanlarda özel sektöre en az ilkokul mezunu adaylar arasından ön muhasebeci büro ve danışma personeli alımı yapılacağına yer verildi. Ön muhasebeci pozisyonuna 477 personel alımı için ilanlar yayımlanırken, 278 danışma, 515 büro memuru alımı için ilanlar da erişime açıldı.

Yayımlanan ilanlarda , alınacak personellerin özel sektörde istihdam edileceğine yer verildi. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde bu ilanların başvuru ekranına yer verdik.

ÖN MUHASEBECİ ALIMI

En az lise mezunu adaylar arasından tecrübeli-tecrübesiz yapılan personel alımında adaylar , Türkiye genelinde alım yapılan yerlerde istihdam edilecek. Alınacak personellerin evrak takibi yapabilecek, ofis içi araç gereçleri kullanabilecek, bilgisyaar bilgisi olan ve muhasebe işlerini yapmaya yatkın olması gerektiğine yer verildi.

Başvuru ekranı: https://goo.gl/2YJgfM

DANIŞMA MEMURU

Özel sektörde danışma personeli olarak istihdam etmek üzere yapılan personel alımında adayların en az ilkokul mezunu olması şartı aranıyor. Diksiyonu düzgün adaylar arasından yapılmakta olan alımda adayların ofis içi araç gereçleri kullanıyor olması şartı var. Telefonlara bakabilecek, işyerine gelenlere yardımcı olabilecek adaylar arasından yapılmakta olan alımlarda adayların ikili ilişkilerde başarılı olması, diksiyonu düzgün olması şartı aranmaktadır.

Başvuru ekranı: https://goo.gl/DXGCgj

BÜRO PERSONELİ

Özel sektöre yapılan büro personeli alımında adayların yine danışma memuru kadrosunda olduğu gibi en az ilkokul mezunu olması istenmektedir. Bilgisayar bilgisi olan ve telefonlara bakabilecek, randevuları ayarlayıp planlamasını yapabilecek adaylar arasından yapılmakta olan personel alımında tecrübeli ve tecrübesiz adayların başvuruları kabul ediliyor.

Türkiye genelinde birçok şehre yapılan personel alımında adayların İŞKUR 'a kayıtlı olması ve işsiz olması şartları da var.

Başvuru ekranı: https://goo.gl/CrwggT

TÜM KAMU İLANLARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN