İş Bankası'ndan Yeni Personel Alımı Duyurusu! İşte Şartlar

Türkiye İş Bankası'nın geçtiğimiz günlerde yayımladığı memur alımı duyurusu adayların yoğun ilgisi ile karşılaşmıştı.

İş Bankası'ndan Yeni Personel Alımı Duyurusu! İşte Şartlar

İş Bankası'ndan Yeni Personel Alımı Duyurusu! İşte Şartlar

Türkiye İş Bankası'nın geçtiğimiz günlerde yayımladığı memur alımı duyurusu adayların yoğun ilgisi ile karşılaşmıştı. Bankanın resmi kariyer sayfası üzerinden bu sefer de Müfettiş Yardımcısı alımı için ilan yayımlandı. Türkiye İş Bankası tarafından yapılan resmi bilgilendirmede müfettiş yardımcılığı giriş sınavıyla ilgili, 'Bankamız bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi, yurt dışı şubelerinin, yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşlarının ve bilgi teknolojilerinin denetiminde görevlendirilecek çalışma arkadaşları arıyoruz. Sürecin ilk aşaması olan Müfettiş Yardımcısı Alım Sınavı 11 Mayıs

2019 Cumartesi günü İstanbul ve Ankara’da gerçekleştirilecektir' ifadelerine yer verilirken, personel alımına başvuruların 29 Nisan 2019 tarihine kadar cv.isbank.com.tr adresinden yapılabileceği belirtildi.

İş Bankası Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavına Başvuru Şartları

İş Bankası kariyer sayfası üzerinden müfettiş yardımcılığı giriş sınavına başvuru yapmak isteyen adaylarda aranacak şartlar da açıklandı. Buna göre başvuru yapacak adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olması (Bknz. Cv.isbank.com.tr) İngilizce , Almanca, Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmesi, 30 yaşını aşmamış olması, 2019 yılı Aralık ayına kadar askerliğini tecil etmiş ya da askerlik görevini tamamlamış olması gibi şartları yerine getirmesi gerekli.  

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN YENİ PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLA VE TAKİP ET.

Başvuru koşulları kısmında şu ifadelerin yer aldığı gözlemlendi. 

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA