Erdoğan Müjdelemişti: 120 Bin Personel Alımı Başvuruları Başladı

Yeni havalimanına farkı kadrolarda istihdam etmek üzere 120 bin yeni personel alımı yapılacağına yer verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın müjdesinin ardından başvurular başladı.

Erdoğan Müjdelemişti: 120 Bin Personel Alımı Başvuruları Başladı

Yeni havalimanına personel alımı için müjde az önce geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün düzenlenen yeni havalimanı açılış töreninde personel alımı müjdesi verdi. Müjdenin ardından adaylar, yeni havalimanına personel alımlarının nasıl yapılacağını, başvuruların nasıl olacağını araştormaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak yeni havalimanına personel alımlarına haberimizde yer verdik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni havalimanına personel alımları hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Dolayısıyla önümüzdeki 10 yıl boyunca bu havalimanımız büyümeye devam edecektir. Kendi enerjisini üreten, çevreci, tabiat dostu ve engelsiz bir proje olan havalimanımızdaki hizmetler için 120 bin kişi görev yapacaktır. Havalimanımızdaki her birim uluslararası standartların üzerinde son teknolojiye sahip şekilde tasarlanmış ve inşa edilmiştir. Şehir merkezine karayolu, raylı sistem ve deniz yoluyla alternatifli ulaşım imkanları sağlanacaktır"

İGA ÜZERİNDEN PERSONEL ALIMLARI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

İstanbul Havalimanı 'na yeni personel alımları,  İGA üzerinden yapılacak. İstanbul Havalimanı 'nın inşasını üstlenen ve inşasının tamamlanmasından sonraki 25 yıl süre ile yeni havalimanını işletme hakkına sahip olan firma, geçtiğimiz aylarda güvenlik personeli alımı da yapmıştı. 

İstanbul Havalimanı için personel alımları İGA İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanmaktadır. Personel alımlarının hangi pozisyonda olacağı ve kaç kişinin alınacağı İGA tarafından belirlenecek.

İGA , hem kendi resmi sayfasından, hem de İŞKUR aracılığıyla personel alımı yapacak.

https://goo.gl/jkfjTX

Yukarıdaki linkten genel kadrolara başvurunuzu yapın. Açık kadro olduğunda İGA adaylarla iletişime geçecek.

İLANLAR YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com|  Ankara