En Az İlkokul Mezunu 250 Büro Memuru Alımı-Yeni Havalimanına İŞKUR'dan Alım

Yeni havalimanına en az ilkokul mezunu adaylar arasından büro memuru alımı için ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanın detayları ve başvuru adımları haberimizde.

En Az İlkokul Mezunu 250 Büro Memuru Alımı-Yeni Havalimanına İŞKUR'dan Alım

Yeni havalimanına büro memuru alımı.

İstanbul 'a üçüncü havalimanı bu yıl yapıldı. Ekim ayının sonunda gerçekleşen açılışının ardından personel alımları için art arda ilanlar yayımlandı. Kamubulteni.com olarak ilk elden ilanları takipçilerimize ulaştırdık. Yayımlanan bu ilanlara yenileri eklendi. İŞKUR 'da bugün yayımlanan ilanda İGA HAVALİMANLARI İNŞAATI ADİ ORTAKLIĞI TİCARİ İŞLETMESİ, en az ilkokul mezunu adaylar arasından 250 büro memuru alımı yapacağını duyurdu.

İstanbul Havalimanı 'nın işletmesini yapan İGA, alacağı bu personeller için İŞKUR 'da ilan yayımladı. Türkiye İş Kurumu resmi sayfasında yayımlanan ilanda herhangi bir detaya yer verilmedi. Kadın ve erkek adaylar arasından yapılacak büro memuru alımında adayların en az ilkokul mezunu olması gerektiğine yer verildi.

İşte İŞKUR 'da yayımlanan ilan:

BAŞVURU ŞEKLİ

İGA büro memuru alımına başvurular İŞKUR aracılığıyla yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantı adresine gitmesi ve diğer başvuru adımlarını takip etmesi gerekiyor.

1. Aşağıdaki başvuru linkini kopyalayın ve yeni sekmede açın.

https://esube.iskur.gov.tr

2. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın.  (Üyeliğiniz yoksa, Üye Ol kısmından adımları izleyin ve İŞKUR internet kaydınızı yapın.

3. Giriş yaptıktan sonra İŞ İLANLARI kısmını tıklayın.

4. İş ilanları sayfasına gittikten sonra İLAN NO yazan kısma aşağıdaki numarayı yazın ve ARA butonuna tıklayın.

00004747691

Çıkan ilana başvuruyu o sayfadan yapın.

YENİ MEMUR-PERSONEL-POLİS VE ASKER ALIM İLANLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android  için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara