BİM İŞKUR'dan Mezuniyet Şartsız 603 Personel Alımı Yapıyor

BİM mezuniyet şartı olmadan, ilkokul, lise ve üniversite mezunu adaylar arasından farklı kadrolara çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. İlan detayları ve başvuru ekranı haberimizde.

BİM İŞKUR'dan Mezuniyet Şartsız 603 Personel Alımı Yapıyor

BİM market mezuniyet şartı olmadan 603 personel alımı yapacak.

Türkiye genelinde bulunan binlerce şubesi ile vatandaşlara en iyi şekilde hzimet götürmeyi hedef halime getirmiş olan BİM marketler, mezuniyet şartı olmadan, ilkokul, lise ve üniversite mezunu adaylar arasından yeni personel alımı yaparak müşterilerine daha iyi hizmet götürmeyi hedeflemektedir.

İŞKUR aracılığıyla yayımladığı ilanlarında yeni personel alımları yapacağını duyuran BİM marketler, farklı kadrolara 603 adet personel alacağını duyurdu.

Alım yapılan iller ve sayı dağılımı şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan yukarıdaki ilanlara başvuru yapacak adayların okur yazar, ilkokul, lise ve üniversite mezunu olması gerektiğine yer verildi. Yoğun çalışmaa temposuna ayak uydurabilecek adaylar arasından yapılacak personel alımında adayların ikili ilişkileri iyi yönetmesi, diksiyonu düzgün olması, market sektöründe kariyer yapmayı hedef haline getirmesi gibi şartlar aranmaktadır.

BAŞVURU ŞEKLİ

BİM personel alımı başvuruları internet üzerinden alınmaktadır. Yukarıda yazan ilanlara başvuru yapmak için aşağıdaki başvuru adımları takip edebilirsiniz. 

1. Aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayın ve yeni sekmede açın.

https://esube.iskur.gov.tr/

2  Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın.

3. Açılan yeni sayfada İŞ İLANLARI kısmını tıklayın.

4. Son adımda ise İŞYERİ UNVANI yazan kısma BİM BİRLEŞİK yazın ve ARA butonuna tıklayın.

BİM ilanları aşağıda sıralancaktır. Başvuru yapmak istediğiniz yeri buradan seçebilir ve başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Kamubulteni.com  | Ankara