2500-5000 TL Maaşla: Devlet Hastanesi ve CTE'ye KPSS'siz Personel Alımı

CTE ve devlet hastanesine KPSS şartı olmadan personel alımı için ilanlar yayınlandı. Yayınlanan ilanlar, başvuru detayları ve başvuru şekli haberimizde. İşte kamuya yapılan personel alımlarının detayları.

2500-5000 TL Maaşla: Devlet Hastanesi ve CTE'ye KPSS'siz Personel Alımı

Devlet Hastanesi ve CTE KPSS'siz personel alımı.

Devlet hastanesi ve CTE tarafından ilanlar yayınlandı. Yayınlanan ilanlarda kamuya KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacağına yer verildi. Farklı kadrolarda istihdam etmek üzere yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde.

CTE PERSONEL ALIMI

CTE , bir proje kapsamında istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 6 Ekim tarihine kadar devam edecek başvurular için detaylar şu şekilde;

Genel Müdürlüğümüzün faydalanıcısı olduğu ve IPA 2 (Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı) dönemi 2016 yılı programı kapsamında eşleştirme ortağı Finlandiya-Estonya Konsorsiyumu ile ortaklaşa yürütülen TR 16 IPA JH 05 19 numaralı Personel Eğitim Merkezlerinin Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesinde Finlandiyalı yerleşik eşleştirme danışmanı (RTA) ile beraber iki yıl boyunca görev yapacak proje asistanı (RTAA) ve dil asistanı (LA) alımı yapılacaktır.Başvurular başlamış olup 06 Ekim 2019 saat 17:30 'a kadar devam edecektir.Başvuru için detaylı bilgiler ilanda yer almaktadır.

 Dökümanlar

 Vacancy Announcement for LA (Dil Asistanı)

 Vacancy Announcement for RTAA (Proje Asistanı)

KAMU HASTANESİNE PERSONEL ALIMI

Önceki gün yayınlanan ilanda , kamu hastanesi bünyesine hasta bakıcı, hizmetli ve temizlik personeli alımı yapılacağına yer verildi. 

Başvuru şartları şu şekilde;

  • Türk vatandaşı olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • TCK 'nın 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak,
  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uyulacak Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğe madde 16 'ya göre '' Kamu kurum ve kuruluşlara işe yerleştirilecek kişileri; Kurum tarafından gönderilen listedeki adaylar arasında yapacağı sınav ile belirlenir. Ancak temizlik hizmetleri, güvenlik ve koruma hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri için yapılacak alımlarda sadece sözlü yöntem kullanılarak sınav yapılır.'' denildiğinden sözlü sınav sonucunda başarılı olmak, 
  • İlköğretim mezunu olmak
  • 35 yaşını doldurmamış olmak

İlanın başvurusu şu şekilde yapılacak:

https://esube.iskur.gov.tr

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Açılan yeni ekranda iş ilanları kısmına tıklayın. Son olarak açılan iş ilanı arama sayfasında İŞYERİ TÜRÜ yazan kısma KAMU yazın ve ARA butonuna tıklayın

İLANA BAŞVURACAKLAR BU SAYFADA

Kadın-erkek  diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

TÜM KAMU İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN