1500 KPSS'siz Kamu Personeli Alımında Maliye'den Onay Çıktı

TTK bünyesine KPSS şartı olmadan 1500 işçi alımında son dakika gelişmesi yaşandı. Edinilen son bilgilere göre Maliye Bakanlığı 'ndan onay çıktı.

1500 KPSS'siz Kamu Personeli Alımında Maliye'den Onay Çıktı

TTK 1500  işçi alımında son dakika gelişmesi.

Türkiye Taş Kömürü bünyesine 1500 ipşçi alımında son dakika gelişmesi yaşandı. Edinilen son dakika bilgilerine göre , TTK'ya 1500 işçi alımı için geçtiğimiz Aralık ayında Resmi Gazete 'de karar yayımlandı.

Yayımlanan kararda , TTK'ya 1500 kadro ihdas edildiğine yer verilirken ilan tarihi hakkında bir açıklama yapılmadı. Kamubulteni.com olarak sık sık yazdığımız haberlerde TTK'ya 1500 işçi alımının bir an önce yapılmasını gündemde tutmaya çalıştık. 

MALİYE'DEN ONAY ÇIKTI

Pusula Gazetesi 'nde yer alan haberde , TTK 'ya 1500 işçi alımı için maliyeden onayın çıktığına yer verildi. Söz konusu gelişme şu şekilde verildi:

"AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar’ın Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakamı Fatih Dönmez’le görüştükleri öğrenildi. Bakan Dönmez’in Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak ile görüşerek TTK’ya alınacak işçiler konuşuma onay aldığı belirtildi. Bu onayın ardımdan TTK’ya işçi alımının önündeki tüm engellerin ortadan kalktığı vurgulandı. İşçi alımında top TTK Genel Müdürlüğü’nde."

TTK işçi alımında kadın-erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmaık için facebook grubumuza üye olun. Grub için TIKLAYIN

LİSE MEZUNU ALIM KPSS 'SİZ OLACAK

Söz konusu alım öncesi bir yönetmlik yayımlandı ve artık kamuya  işçi alımında lise mezunlarından KPS Sşartı istenmeyecek. Ön lisans ve lisans mezunlarından düşük KPSS istenecektir.

Daha önce yapılan açıklamada, ilanın Ocak ayının ilk günlerinde yayımlanacağına yer verildi. Ancak ilan hala yayımlanmadı. Maliye 'den onayın çıkmasının ardından beklenen ilanın önümüzdeki haftalarda yayımlanması bekleniyor.

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN