1036 Danışma ve Büro Personeli Alınacak-İŞKUR İlanları

İŞKUR aracılığıyla Danışma ve Büro Personeli pozisyonlarında çalıştırılmak üzere özel sektöre personel alımı yapılacağı bildirildi. İlan detayları ve başvuru adresleri haberimizde.

1036 Danışma ve Büro Personeli Alınacak-İŞKUR İlanları

İŞKUR aracılığıyla Danışma ve Büro Personeli kadrolarına personeli alımı için art arda ilanlar yayımlandı.

Personel eksiklerini Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımladıkları ilanlarla gidermeye çalışan özel kuruluşlar, kendi bünyelerinde Danışma ve Büro Personeli kadrolarında istihdam etmek üzereyeni personel alımı yapacaklarını duyurdu. Okur yazar, ilkokul, lise ve üniversite mezunu adaylar arasından yapıan personel alımında başvurular da internet üzerinden yapılıyor. 

2 KADROYA ALIM YAPILIYOR

İŞKUR Açık İş Meslek kısmına baktığımızda ofis içindeki işlerde çalıştırılmak üzere 944 adet büro personeli, danışma memuru kadrosunda da çalıştırılmak üzere 92 adet personel alımı yapılacağı bildirildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR resmi sayfası iş ilanları kısmından yayımlanan ilanlarda en az okur yazar olan adaylar arasından personel alımı yapılacağı bildirilirken, alınacak personellerin diksiyonunun düzgün olması, iş ilişkilerinde disiplinli ve ciddi olması, ikili ilişkilerinde başarılı olması, daimi çalışmayı kabul etmesi, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmesi, diksiyonu düzgün olması gibi şartlar aranmaktadır. 

BAŞVURU ŞEKLİ

Türkiye İş Kurumu resmi sayfasından yayımlanan ilanlara başvurular yine İŞKUR aracılığıyla yapılmaktadır. İŞKUR kaydı olan adaylar, aşağıdaki bağlantı adresleri üzerinden giriş yaparak müracaatlarını yapabilirsiniz.

Büro memuru kadrosu için başvuru linki:

https://goo.gl/JxWq87

Danışma memuru kadrosu için başvuru linki:

https://goo.gl/C8ynjF

LİSE MEZUNU POLİS ALIMLARINDAN, MEMUR VE ASKER ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara