Volkswagen Türkiye'ye 7500 TL Maaşla Personel Alımı Açıklaması

Volkswagen 'e personel alımı ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Önümüzdeki süreçte yapılacak personel alımında adaylara 7500 TL maaş verileceği bildirildi.

Volkswagen Türkiye'ye 7500 TL Maaşla Personel Alımı Açıklaması

Volkswagen 'in personel alımına dair yeni açıklama.

Aylardan bu yana Volkswagen 'in Türkiye 'de kuracağı fabrika konuşuluyordu. Merakla beklenen yeni fabrika için geçtiğimiz gün açıklama geldi ve Manisa 'da fabrika kurulacağı bildirildi. 

Alman otomotiv devi, Manisa 'da 943.5 milyon lira sermayeli  ve  "Volkswagen Turkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ" unvanlı bir şirket kurduğunu kamuoyuna duyurdu.  Konu ile ilgili yapılan açıklamada şirketin merkezinin KeçiliköyOSB Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No: 14/118 Yunusemre/Manisa olduğına yer verildi. 

1.3 milyar Euro 'luk yatırımla 2022 yılında faaliyete başlayacak yeni fabrikada Skoda' nın Karok, Seat' ın ise Ateca modelinin de üretileceği , en çok da Volswagen 'in Passat model arabasının üretileceği bildiriliyor.

Yapılan açıklamada yıllık 700 bine yakın aracın üretileceği ve fabrika bünyesinde 5 bin kişinin istihdam edileceğine yer verildi. İlk etapta yapılacak 5 bin personel alımının ardındna bir 5 bin personel daha alınacak. 

Üretilecek arabaların yüzde 20 'lik kısmı Türkiye pazarında satılacak. Kalan pay ise yurt dışına ihrac edilecek. 

7500 TL MAAŞ AÇIKLAMASI

Yapılan açıklamada ilk etapta 5 bin civarında personel istihdamı sağlanacağı ve çalışanlara 1200 euro ortalamasında maaş vereceği bildirildi. Türkiye şartlarında bu maaşın 7 bin 500 TL civarında olacağı bildirildi. 

Fabrika kurulacak açıklamasının ardından binlerce vatandaş Manisa 'dan ev ve arsa bakmaya başladı. Evlerin değeri ciddi oranda artış gösterirken kiraların da 3 bin TL 'ye kadar çıktığı bildirildi. 

PERSONEL ALIMI

Yukarıdaki adrese yapılacak başvurular sonrası fabrikanın 2022 'de kurulması ile adaylar iş başı yapacak.  Kadın-erkek diğer adaylar  bu sayfada >> TIKLA KATIL

İLANLAR YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN