PTTCELL Personel Alımı İlanları Geldi

PTT Merkez Müdürlüklerinde çalıştırmak üzere satış danışmanları alınacak. PTTCELL satış temsilcisi pozisyonuna yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde.

PTTCELL Personel Alımı İlanları Geldi

PTTCELL 'e personel alınacak.

Pttcell tarafından ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda farklı şehirlerdeki PTT şube ve merkezleri bünyesine personel alınacağına yer verildi. Bursa ve İstanbul 'da bulunan PTT Merkez Müdürlüklerinde çalıştırmak üzere yapılan personel alımında başvuru detayları kamubulteni.com 'da. 

1 KADROYA PERSONEL ALIMI

Aktif Satış Temsilcisi pozisyonuna yapılacak personel alımlarında adayların başvurusunu internet üzerindne yapması istendi.

İLANLARIN DETAYLARI

İş ilanlarının yayımlandığı bir sitede yayımlanan ilanların başvuru detayları şu şekilde;

Bursa ilanı >>

"Sadece Bursa İçin başvurulması rica olunur Bursa Ptt Merkezlerinde Pttcell Hat Satışını gerçekleştirecek, satış tecrübesi buluna personel arayışımız mevcuttur"

İstanbul ilanları >>

Beylikdüzü: "Ptt Merkez Müdürlüğü içerisinde pttcell mobil hat faturali ve faturasiz satış işlemlerini gerceklestirecek ve telekomünikasyon sektörü hakkında bilgi sahibi olan personel arayisimiz vardir.Basvurular sadece işin olsun uygulaması üstünden degerlendirilecek ve uygun olan adaylar görüşmeye davet edilecektir."

Fevzi Çakmak: "Aktif Satış Tecrübesi olan personel aranmaktadır."

Kartal: "Aktif Satış Tecrübesi olan personel aranmaktadır"

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN

İş ilanları sayfasından yayımlanan ilanlara başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayın ve yeni sekmede açın. 

https://isinolsun.com/is-ilanlari/?kw=ptt

Yukarıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfadan başvurunuzu yapın.

TÜM İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN