PTT Personel Alımında Yeni Gelişme: 2800 TL Maaşla..

PTT bünyesinde çalışmak isteyen personel adayları dikkat. Bazı PT Başmüdürlüklerine CV kabulü yapılmaktadır. İşte detaylar.

PTT Personel Alımında Yeni Gelişme: 2800 TL Maaşla..

PTT personel alımı ile ilgili son dakika haberi.

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, gçetiğimiz ay yaptığı açıklamada 2023 yılına kadar 58 bin personel alımı yapacaklarını söyledi. Bu açıklamasının ardından adaylar, ilan için beklemeye devam ederken tüm bu alımın kamu personeli olarak mı yapılacağı , yoksa taşeron olarak alımlarında yapılmaya devam edileceği merak ediliyordu.

İŞTİRAKÇI ŞİRKETLERE ALIM OLACAK

PTT bünyesinde faaliyet göstermekte olan iştirakçi şirketler, her yıl yüzlerce personel alımı yapmaktadır. PTTeM, PTTPAL, PTT Çocuk Bakımevi, PTT ve Türk Telekom Vakfı gibi iştirakçi şirketler, kendi bünyelerine her yıl çok sayıda personel alımı yapmaktadır. 

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik 'in yaptığı açıklamadaki 58 bin personel sayısı, hem iştirakçi şirketlere hem de PTT bünyesine yapılacak kamu personelini kapsamaktadır.

KPSS'SİZ KAMU PERSONELİ ALIMI GECİKTİ

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında başvurusu alınan PTT personel alımında ilan bu yıl hala gelmedi. Geçtiğimiz gün açıklama yapan Kenan Bozgeyik, ilanın gecikeceği sinyalini vermişti. 

İŞÇİ OLARAK BAŞVURULAR

PTT personel alımını bekleyen ilkokul, lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar , PTT işçi alımı başvurularının nasıl yapıldığını , başvuruların nereye olacağı sorusunu sormaya başladı. Kamubulteni.com 'a da sık şekilde sorular geliyor. Biz de bu sorulara yanıt ve adaylara yardımcı olmak için bu yazımızı yazdık.

Edindiğimiz bilgilere göre işçi alımları için CV 'lerin PTT Başmüdürlükleri tarafından kabul edildiği bildirildi. PTT 'de çalışmak isteyen adayların ayrıntılı şekilde yazdıkları özgeçmişlerini (CV)  PTT Başmüdürlüklerine bırakması gerekmektedir. 

Olası bir işçi alımında veya ilana çıkılmadan bazı kadrolar için yapılan personel alımlarında CV 'lerini bırakan adaylarla iletişime geçiliyor.  Kamubulteni.com ' a  mesaj yolu ile ulaşan 4 aday, CV 'lerini başmüdürlüklere bıraktıklarını 2800 TL maaş ile yakın zamanda personel alımı yapılacağını , CV 'lerin değerlendirilmeye alındığını ifade etti. 

Siz de PTT iştirakçileri ve PTT Başmüdürlüklerine giderek CV'nizi bırakın. Ancak bu alımlar kadrolu değil, normal işçi statüsüne alımlardır. Öte yandan tüm PTT AŞ Başmüdürlükleri alım yapmamaktadır. Daha fazla bilgiye ulaştığımızda kamubulteni.com olarak takipçilerimize aktaracağız. PTT Başmüdürlüklerinin yanı sıra iştirakçı şirketlere de CV bırakabilirsiniz.

Not: CV 'lerini bırakan adaylar, referans sorulduğunu iddia etti.

PTT İLANINA BAŞVURACAKLAR BU SAYFADA

PTT ilanına başvuru yapacak kadın-erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için TIKLA

TÜM KAMU İLANLARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN, PERSONEL ALIMLARINDAN VE PTT PERSONEL ALIMLARINDAN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN