PTT KPSS Şartsız Personel Alımı Son Dakika Gelişmesi

PTT' nin geçtiğimiz yıl yapacağı duyurulan 1100 kişilik personel alımıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. PTTPAL İstanbul'da insan kaynakları ofisini açtı. Yakın tarihte diğer şehirlerde de insan kaynakları departmanları oluşturulacak. 2019 yılı içerisinde şirkete en az 1100 personel alımı yapılması bekleniyor. PTT'nin kendisi ise 2019 yılında kaç personel alımı yapacak henüz netleşmiş değil. İşte PTTPAL'dan edindiğimiz son bilgiler.

PTT KPSS Şartsız Personel Alımı Son Dakika Gelişmesi

PTT PERSONEL ALIMIYLA İLGİLİ YENİ GELİŞMELER

PTTPAL'ın geçtiğimiz yıl yapacağı duyurulan 1100 kişilik personel alımıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. PTTPAL İstanbul'da insan kaynakları ofisini açtı. Yakın tarihte diğer şehirlerde de insan kaynakları departmanları oluşturulacak. 2019 yılı içerisinde şirkete en az 1100 personel alımı yapılması bekleniyor. PTT'nin kendisi ise 2019 yılında kaç personel alımı yapacak henüz netleşmiş değil. İşte PTTPAL'dan edindiğimiz bilgiler.

PTTPAL'ın 1100 kişilik personel alımıyla ilgili kamu bülteni olarak ulaştığımız kaynaklar, PTT'nin iştiraki PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.'nin personel alımıyla ilgili süreçte sona gelindiğini, İstanbul'da insan kaynakları ofisinin kurulumunun tamamlandığını, diğer şehirlerde de insan kaynakları ofislerinin kurulumunun yapılmasının ardından ilana çıkılacağını söyledi. Bir çok şehirde ilana çıkması beklenen PTTPAL'ın personel alımları için geçtiğimiz günlerde İstanbul Avrupa, Anadolu yakalarında ve Ankara, İzmir, Bursa, Adana ve Kocaeli illerinde 6 nakit merkezi kurulacağı, buralarda personel alımları yapılacağı belirtilmişti. PTTPAL 2019 itibariyle Türkiye genelinde 40 şube, 360 zırhlı araç ile işbaşı yapacak.

1100 PERSONEL İLE HİZMET VERECEK

2018'in haziran ayında kurulumu tamamlanan PTTPAL A.Ş., her türlü para, kıyetmeli maden ve kıymetli evrak taşıma, saklama işlerini yapacak. ATM ikmal, bakım, izleme, gece kasası hizmetleri de verecek olan şirketin bu yıl içerisinde toplam 6 nakit merkezinin kurulumunu tamamlaması bekleniyor. Şirket 2019 yılında 1100 yeni personelle hizmet verecek. 

DAHA ÖNCE KARİYER.NET ÜZERİNDEN İLAN YAYIMLANMIŞTI!

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri 2018 yılı sonunda kariyer.net isimli internet sayfası üzerinden personel alımıyla ilgili bir duyuru yayımlamış ve alımlara dair başvuru genel ve özel şartlarını paylaşmıştı. Fakat kısa süre sonra personel alımı duyurusu ilgili internet sayfasından kaldırıldı. PTTPAL'dan edinilen bilgilere göre kısa süre içerisinde yeni bir duyuru daha yayımlayıp, ilanı aktif hale getirecek.

PTT İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İSTİYORSAN TIKLA VE İNDİR.