Lise Mezunlarından Tecrübe Şartsız Kabin Memuru Alımına 8 Bin Kişi Başvurdu! Başvurular Sürüyor

Freebird Airlines firmasının tecrübe şartsız en az lise ve dengi okullardan mezun kabin memuru alımı için yayımladığı ilana kısa süre içerisinde 8 binin üzerinde adayın başvuru yaptığı öğrenildi.

Lise Mezunlarından Tecrübe Şartsız Kabin Memuru Alımına 8 Bin Kişi Başvurdu! Başvurular Sürüyor

Lise Mezunlarından Tecrübe Şartsız Kabin Memuru Alımına 8 Bin Kişi Başvurdu! Başvurular Sürüyor

Freebird Airlines firmasının tecrübe şartsız en az lise ve dengi okullardan mezun kabin memuru alımı için yayımladığı ilana kısa süre içerisinde 8 binin üzerinde adayın başvuru yaptığı öğrenildi. Freebird Airlines, 20 yaşından gün almış, tecrübesiz adaylar için 34 yaşını aşmamış, çok iyi derecede ingilizcenin yanında Almanca, İtalyanca, İspanyolca ya da Fransızca dillerinden birini iyi derecede bilen en az 160 cm boyunda kabin memuru alımı yapacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

İlkokul, Lise, Önlisans ve Lisans Düzeyinden yeni iş haberleri yayımlandı. İlgili haberlere göz atmak için ücretsiz katılım isteği gönderebilirsin. TIKLA ve KATIL.

Kariyer.net üzerinden ilan yayımlayan firma, kabin memuru alımıyla ilgili, "Freebird Ailemizin bir üyesi olmak ister misiniz? İnsan ilişkilerinde ve takım çalışmasında başarılı, güleryüzlü, dikkatli, uçuş emniyetine önem veren, dinamik, iletişimi kuvvetli, mesleki kariyerini Kabin Ekibi üyesi olarak sürdürmeyi hedefleyen takım arkadaşları arıyoruz." açıklamasını yaparken, başvuru yapacak adaylarda aranacak şartları da şu şekilde sıralamıştı : 

·         T.C vatandaşı veya çifte vatandaşlığa sahip,
·         En az lise veya dengi okul mezunu, (Yurtdışında eğitim görmüş adaylar için denklik belgesi ibraz edilmesi zorunludur)
·         20 yaşından gün almış, tecrübesiz adaylar 34 yaşını; tecrübeli adaylar 38 yaşını aşmamış olan,
·         Çok iyi derecede İngilizce lisanının yanısıra, tercihen Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Fransızca, Flemenkçe
           lisanlarından en az birini iyi derecede bilen,
        
·         En az 1.60m / En fazla 1.80m boy ve orantılı kiloya sahip,
·         Yüzme bilen,
·         Kabin memuru üniforması giyildiğinde, görünür dövme, piercing, yara izi vb. bulunmayan,
·         Uçuşa engel herhangi bir sağlık problemi bulunmayan,
·         Antalya'da ikamet eden/edebilecek, bayan adayların başvurularını bekliyoruz. 

 
Başvuruların fotoğraflı ve boy/kilo bilgilerini içerecek şekilde olması gerekmektedir.

Kabin Memuru alımı başvuruları kariyer.net isimli internet sitesinden (https://www.kariyer.net/is-ilani/freebird-airlines-kabin-memuru-2248671) yapılabiliyor. İlgili alım için an itibariyle 8 binin üzerinde başvurunun yapıldığı bildiriliyor. Başvurular 23 Haziran 2019 tarihine kadar devam edecek.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA