KPSS'siz 1000 Mühendis Alımı

TUSAŞ tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Açıklamada yeni kurulacak dünyanın en büyük dördüncü kompozit üretim tesisine 1000 mühendis alımı yapılacağına yer verildi.

KPSS'siz 1000 Mühendis Alımı

1000 mühendis alınacak.

Türkiye Savunma Sanayii 'nin önde gelen firmalarından olan TUSAŞ , dünyanın en büyük dördüncü kompozit üretim tesisini kuracak. En az iki farklı malzemenin makro boyutlarda birleşerek oluşturduğu yeni malzemelere denilen kompozit ürünler, füze, uçak, helikopter, otomobiller gibi birçok alanda kullanılmaktadır. 

Dünyada çok az sayıda ülkenin üretimini yapabildiği bu ürünler için milyarlarca pazar bulunuyor.

TUSAŞ tarafından konu ile ilgili verilen bilgiye göre, Türkiye'nin en büyüğü, dünyanın ise 95 bin metrekarelik tek çatı altındaki 4. büyük kompozit üretim tesisi olacak fabrika, dünyadaki hava yapısalları kompozit ihtiyacının yüzde 2'sini karşılayacak. Tesisin ürettiği kompozitin kilogramı ihracat fiyatı ise bin 500 doları buluyor.

Fabrika yapay zekaya sahip robot kollar, otonom ve son teknoloji ekipmanlar ile hassas ve hatasız üretim yapacak şekilde kurulacak. Tam kapasite ile çalışmaya başladığında bin kişi istihdam edecek olan tesiste, yüksek teknolojiyle üretime geçilecek. 

Konu ile ilgili açıklama yapan uzmanlar , yeni fabrika için mühendis alımının da başladığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Kahramankazan'daki merkez yerleşkede hayata geçirilecek tesis için proses mühendisi (kompozit imalat) pozisyonunda çeşitli alanlardan mühendis istihdam edilecek. Adaylarda makine, metalurji ve malzeme, havacılık veya uzay mühendisliği bölümlerinden mezun olma şartı aranırken, kompozit ve imalat teknolojileri alanında en az 2 sene tecrübe sahibi olmak tercih nedeni oluşturacak."

En fazla alım aşağıdaki mühendislik kadrolarına yapılacak.

  • Proses Mühendisi (Kompozit İmalat)
  • Bilgisayar Mühendisi
  • Havacılık Uzay / Uçak / Uzay Mühendisi
  • Makine Mühendisi
  • Elektrik Elektronik Mühendisi

Başvuru sayfası >>

https://www.tai.com.tr/kariyer/acik-pozisyonlar

Yukarıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Başvurunuzu bu sayfadan yapın.

TÜM KAMU İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN