Açıklama Geldi: ASELSAN 2019'da 1200 Personel Alacak

ASELSAN 'dan son dakika personel alımı açıklaması geldi. Aselsan Kurumsal Yönetim Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Karataş, yaptığı son açıklamada kurum bünyesine 2019 yılında 1200 işçi alımı yapılacağını söyledi.

Açıklama Geldi: ASELSAN 2019'da 1200 Personel Alacak

ASELSAN 1200 işçi alımı yapacak.

Hürriyet 'in aktardığı haberine göre ASELSAN 'a 2019 yılında bin 200 işçi alımı yapılacak. Türkiye Savunma Sanayi sektörünün öncü kuruluşu olan ASELSAN, her yıl yüzlerce personel alımı yapmaktadır. Mühendis, Tekniker, Teknisyen ve işçi kadrolarına her yıl çok sayıda personel alımı yapıyor. 

2019 yılında yapılacak bin 200 yeni personel alımında, Mühendis, Teknisyen, Tekniker ve işçi kadrolarına yapılacak alımlar için ilk ilanlar yayımlandı. 

Yayımlanan ilanlarda , ASELSAN bünyesine KPSS şartı olmadan personel alımları yapılacağına yer verildi.

AÇIKLAMA GELDİ

Aselsan Kurumsal Yönetim Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Karataş, yaptığı son açıklamada, “Hedefimiz ihracatı arttırmak, yurtdışından ciddi projeler var onlar da hayata geçerse işe alınacakların sayısı bin 200’ü geçer” dedi.

Aselsan, istihdamı arttırmanın yanı sıra kurum içinde insan kaynakları süreçlerini iyileştirmek ve kendi değerlerini kurum dışına yaymak için Aselsan Sosyal İnovasyon Liderleri (ASİL) projesini başlatıyor. ASİL projesinin bir amacı insan odaklı, çalışılabilir, yaşanılabilir bir aile ortamı yaratmak, ikinci amacı ise sosyal duyarlılığı arttırarak farkındalık oluşturmak amacıyla projeler üretmek. Çalışanların yüzde 20’si gönüllülük esasına dayanan projede yer almak için başvurdu. 

Kurumsal Yönetim Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Karataş, proje hakkında şu bilgileri veriyor:

“Aselsan büyük bir yapı. Kendi içinde dönüşüme ihtiyacı olan alanlar var, biraz daha insan odaklı bir dönüşümle ilgili planlamalarımız var, adım adım uygulamaya çalışıyoruz. Aselsan Türkiye’nin en kapasiteli insanlarını bulup seçiyor. Biz kendi boşluklarımızı belirliyoruz, o boşluğa en uygun kişiyi almaya çalışıyoruz. Yani, puzzle’a özel bir parça arıyoruz. Ama İK çalışmalarında ihmal edilen bir şey var. O da şu ki, biz kendi boşluklarımızı dolduruyoruz ama işe aldıklarımızın da boşluklarını tanımlayıp onları doldurmamız lazım, bu biraz ihmal edilmiş. Bunu yapmadığınızda şirketten kopmalar oluyor. Buraya gelen herkesin bir beklentisi var, kariyer anlamında, iş anlamında, mesleki gelişim anlamında.... Biraz bu konularda çalışmaya başladık. Tüm yapıyı buna kurduk. ASİL de böyle çıktı. Kurum içinde çalışma hayatını ve sosyal hayatı iyileştirmek, kurum dışına da Aselsan değerlerimizi taşımak. Aselsan olarak ülkeye vefa borcumuz var, onu ödemek istiyoruz bir misyon şirketiyiz. ” 

ASELSAN İŞÇİ ALIM İLANLARI GELDİĞİNDA KAMUBULTENİ.COM 'DA OLACAK. MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN