2 Bin 500 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak

Securitas tarafından yapılan son açıklamada, 2019 yılı sonuna kadar 2 bin 500 güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verildi. Detaylar ve başvuru sayfası haberimizde.

2 Bin 500 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak

Securitas 2 bin 500 güvenlik görevlisi alacak.

Şirket tarafından güvenlik görevlisi alımı ile ilgili yapılan açıklamada, 'Securitas Çalışanlarıdır mottosuyla insan kaynakları stratejisine yön veren Securitas Türkiye, açık ve şeffaf yönetim politikasıyla çalışanlarına fırsat eşitliği ve kendilerini geliştirme imkanı sunuyor.' denildi.

75 şehirde 11 Bölge Müdürlüğü yaklaşık 20 bin çalışanı ile birçok yere güvenlik hizmeti vermekte olan Securitas Türkiye, güvenlik sektöründe sürdürülebilir iş gücüne yönelik birbirinden önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. 

Söz konusu açıklamada görüşlerine yer verilen Securitas İnsan Kaynakları Koordinatörü Ebru Gültekin, Securitas idari kadrosunun yüzde 30'unun güvenlik görevliliğinden gelen çalışanlardan oluştuğuna yer verildi.

Ebru Gültekin, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Securitas, tüm çalışanlarının kişisel gelişimlerine olanak sağlayan, sürekli öğrenen ve öğreten bir organizasyondur. Bu nedenle çalışanlarımızın gelişimi için verdiğimiz eğitimler bizim için büyük önem taşıyor. Her bir çalışana ortalama 100 saat sınıf eğitimi, yine ortalama 700 dakikalık uzaktan eğitim veriyoruz. Tüm idari ve saha çalışanlarımızın bir araya gelebilmesi amacı ile hayata geçirdiğimiz Securitas Çalışan Portal'ı üzerinden online eğitimlerimizi saha ve idari kadrodaki çalışanlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda tamamen içeriden beslenen içeriklerle tasarlıyoruz. Çalışanlarımızın mesleki açıdan kendilerini geliştirmelerinin yanı sıra kişisel gelişimlerine yönelik olarak da her yıl gerçekleştirdiğimiz buluşmalar mevcut. Ayrıca gelecek nesil şube staj programı, bağlılık ve tutundurma faaliyetleri, Securitas Çalışanları Vakfı, şikayet yönetimi, çalışan anketi ve çeşitli ödüller de IK politikamız dahilinde."

2500 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI YAPILACAK

Yapılan açıklamada bu yıl sonuna kadar 2 bin 500 güvenlik görevlisi alımı daha yapılacağına yer verildi. 

https://www.securitas.com.tr/bize-katilin/

Yukarıdaki bağlantı adresine gidin ve formu doldurarak şirkete başvurunuzu yapın.

Kamubulteni.com  | Ankara