TÜBİTAK MAM'a Engelli ve TMY Memur, Şoför ve Dağıtıcı Alımında Son Saatler

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı'na memur alımı, dağıtıcı alımı ve şoför alımı için 11 Kasım tarihinde İŞKUR'dan başlayan başvurularda son saatlere girildiği bildirildi. Memur alımı için başvurular İŞKUR üzerinden 15 Kasım'a kadar sürecek. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı'na personel alımı için geçtiğimiz günlerde İŞKUR üzerinden yayımlanan resmi duyuruda, kurumun şoför, dağıtıcı ve memur alımı gerçekleştireceği , şoför alımı için mezun

TÜBİTAK MAM'a Engelli ve TMY Memur, Şoför ve Dağıtıcı Alımında Son Saatler

TÜBİTAK MAM'a Engelli ve TMY Memur, Şoför ve Dağıtıcı Alımında Son Saatler

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı'na memur alımı, dağıtıcı alımı ve şoför alımı için 11 Kasım tarihinde İŞKUR'dan başlayan başvurularda son saatlere girildiği bildirildi. Memur alımı için başvurular İŞKUR üzerinden 15 Kasım'a kadar sürecek. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı'na personel alımı için geçtiğimiz günlerde İŞKUR üzerinden yayımlanan resmi duyuruda, kurumun şoför, dağıtıcı ve memur alımı gerçekleştireceği , şoför alımı için mezuniyet şartının en az lise, memur alımı için önlisans , dağıtıcı alımı için de mezuniyet şartının en az lise olduğu belirtilmişti. 

Memur alımında başvuru yapacak adayların "Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Maliye İşletme Yönetimi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bankacılık ve Sigortacılık Basın Yayıncılık Dış Ticaret Lojistik Adalet Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği Çağrı Merkezi Hizmetleri Halkla İlişkiler ve Tanıtım" mezuniyet şartını yerine getirmesi gerektiği belirtilirken, şofor alımında başvuru şartları aşağıdaki gibi oldu: 

1) T.C. Vatandaşı olmak.
2) Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak ve devlet memuru olmasına engel bir suç kaydına sahip olmamak.
3) Güvenlik soruşturması engeli bulunmamak.
4) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak.
5) Mesai saatleri dışında çalışma engeli bulunmamak.
6) En az lise veya dengi okul mezunu olmak.
7) “E” veya “C” sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.
8) Alanında en az 2 yıl mesleki tecrübe sahibi olmak ve istenilen deneyime sahip olduğunu çalışılan işyerleri ile SGK'dan alınacak belgeyle ibraz etmek.
9) TCK 179/3 maddesine istinaden Alkol/uyuşturucu vb. kullanımı sebebiyle ceza almamış ve ehliyetine el konulmamış olmak. (Bu maddeye ilişkin başvuruda bulunacak personelin yazılı beyanı alınacaktır. Mülakata hak kazanması durumunda belgenin ibraz edilmesi istenecektir.)
10) Trafik kurallarına göre kusurlu olarak ölüm / yaralanmalı kazaya karışmamış olmak.
11) Askerlikle ilişiği bulunmamak. Tercih edilen nitelikler;
* SRC2, SRC4, SR5, Psikoteknik ve forklift kullanıcı eğitimlerini almış olmak.
* İleri sürüş teknikleri konusunda bilgili ve deneyimli olmak.
* MS Ofis Programlarına hakim
olmak.

Adaylar detaylı bilgilendirmeyi İŞKUR resmi sayfasından öğrenebilecekler.