TTK Memur Alımında Başvurular 13 Aralık'a Kadar Devam Edecek 

TTK memur alımı için geçtiğimiz gün başlayan başvuru işlemleri 13 Aralık'a kadar devam edecek.  TTK 45 memur alımında başvuru özel ve genel şartlara dikkat.

TTK Memur Alımında Başvurular 13 Aralık'a Kadar Devam Edecek 

TTK Memur Alımında Başvurular 13 Aralık'a Kadar Devam Edecek

Türkiye Taş Kömürü Kurumu'nun KPSS A memur alımı için geçtiğimiz gün başlayan başvuru süreci 13 Aralık'a kadar sürecek. Türkiye Taş Kömürü Kurumu tarafından yapılan resmi açıklamada kuruma 45 memur alınacağı, başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra özel şartlar ve başvuru sırasında gerekli belgeler ile süreci yakından ilgilendiren kılavuzu dikkatle incelemesi gerektiği belirtildi.

Türkiye Taş Kömürü Kurumunun Mekanik İŞletme Müdürlüklerinin Mekanize Kazı Projelerinde görevlendirilecek sözleşmeli mühendis alımına dair tüm gelişmeler http://taskomuru.gov.tr adresinden takip edilebilecek. Giriş sınavına başvuru yapacak adaylarda aranacak şartlar aşağıdaki gibi olacak: 

Giriş Sınavına katılmak isteyen adaylarda son başvuru tarihi olan 13/12/2019 itibariyle aşağıdaki şartlar aranacaktır:

1- 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 7 nci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

2- Son başvuru tarihi itibariyle fakültelerin veya denkliği Yükseköğretim kurulunca onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının Maden, Makine, Elektrik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak,

3- 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda KPSSP3 puan türünden en az 70 (Yetmiş) puan almış olmak,

Şartları aranır.

Başvuru sırasında adaylardan hangi belgeler talep edilecek? 

Türkiye Taş Kömürü Kurumu personel alımı için giriş sınavına katılmak isteyen adaylardan başvuru esnasında Diploma ya da mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı örneği, KPSS sonuç belgesinin bilgisayar çıktısı, özgeçmiş, 3 adet vesikalık fotoğraf, başvuru formu (fotoğraf ve imzalı) , varsa yabancı dil belgesini gösterir belge talep edilecek. Sınav başvuruları Resmi Gazete'de yayımlanan ilandaki gibi 13 Aralık'a kadar sürecek.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA