Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Muhafaza Memuru, Memur Alımı, Şoför ve Orman Mühendisi Alacak Ama...

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, aylar süren suskunluğunu bozarak personel alımlarına ilişkin en net açıklamayı yaptı. Fakat Bakanlığın personel alımlarıyla ilgili ilk açıklamalar bunlar değil. Daha önce de eski Bakan Fakıbaba 10 bin personel alımı yapılacağını açıklamış, 2 senedir adaylar ne bu alımla ilgili yeni bir açıklama görmüş ne de ilgili alıma dair daha sonra bir açıklama gelmişti.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Muhafaza Memuru, Memur Alımı, Şoför ve Orman Mühendisi Alacak Ama...

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Muhafaza Memuru, Memur Alımı, Şoför ve Orman Mühendisi Alacak Ama...

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, aylar süren suskunluğunu bozarak personel alımlarına ilişkin en net açıklamayı yaptı. Fakat Bakanlığın personel alımlarıyla ilgili ilk açıklamalar bunlar değil. Daha önce de eski Bakan Fakıbaba 10 bin personel alımı yapılacağını açıklamış, 2 senedir adaylar ne bu alımla ilgili yeni bir açıklama görmüş ne de ilgili alıma dair daha sonra bir açıklama gelmişti. Adaylar Sn. Bakanımıza sık sık sesini duyurmaya çalışmış fakat Pakdemirli'den geçtiğimiz günlere kadar net bir açıklama gelmemişti.

GIDA MÜHENDİSİ, ZİRAAT MÜHENDİSİ, TEKNİKERLER, SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSİ ALIMLARI YAPILMAYACAK MI?

Ziraat Mühendisi, Teknikeri, Su ürünleri alımları yapılıp yapılmayacağı belli değil, ilan ne zaman yayımlanacak ? Ya da yayımlanacak mı ? Bu soruların yanıt bulması bekleniyor. 10 bin kişilik alımın yapılmayacağı geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalarla netleşmişti. Bu alımın da iptal edilip edilmeyeceği merak ediliyor. 

Pakdemirli sosyal medya hesabından 5 bin kişilik alımla ilgili, 'Atama bekleyen kardeşlerime bir müjde vermek istiyorum. Orman Genel Müdürlüğü’müzde istihdam edilmek üzere; 1200 Orman Mühendisi 2700 Orman Muhafaza Memuru 800 Memur 300 Şoför olmak üzere toplamda 5 Bin personel alımı yapıyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun.' ifadelerini kullandı. Umarız alımlara dair takvim ve diğer konular netleşir, ve sizlerle paylaşırız.