Polis Alımı, Bekçi Alımı, Memur Alımı Yaş Sınırı Düzenleme Talepleri Arttı

Kamuya açıktan memur , sözleşmeli personel alımı, MSB askeri personel alımı, Polis Akademisi Bekçi alımı duyuruları gelmeye devam ederken adayların yaş sınırı düzenleme talepleri de günden güne artıyor.

Polis Alımı, Bekçi Alımı, Memur Alımı Yaş Sınırı Düzenleme Talepleri Arttı

Polis Alımı, Bekçi Alımı, Memur Alımı Yaş Sınırı Düzenleme Talepleri Arttı 

Kamuya açıktan memur , sözleşmeli personel alımı, MSB askeri personel alımı, Polis Akademisi Bekçi alımı duyuruları gelmeye devam ederken adayların yaş sınırı düzenleme talepleri de günden güne artıyor. Son olarak Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım duyurusunun ardından adaylar yaş sınırında düzenleme yapılması için sosyal medya hesapları üzerinden çeşitli kampanyalar başlattılar. Daha önce de POMEM'deki yaş sınırı ve memur alımlarındaki yaş sınırı konusunda çeşitli kampanyalar düzenlenmişti. 

Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapmak isteyen adayların karşısına yaş sınırı ve mülakat konuları çıkıyor. Mülakatların yeteri kadar adil olmadığını düşünen adaylar konuyla ilgili yeni düzenlemeler beklediklerini, en azından mülakatların bir şekilde kayıt altına alınarak daha sonra itiraz yolunun açılması gerektiğini belirtirken, bir çok aday da daha önce FETÖ gibi terör örgütlerinin devletin içine sızmaları neticesinde yıllardır yüksek puan almalarına rağmen atanamadıklarını, fetöcülerden temizlenen kadrolara ise yaşları yükseldiği için başvuru yapamadıklarını belirterek bu konudaki mağduriyetin giderilmesini talep ediyor.

BU HABERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞARAK DAHA FAZLA İNSANA ULAŞMASINA VESİLE OLABİLİRSİN

HABERLERİ WHATSAPP, SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN PAYLAŞARAK, DAHA FAZLA İNSANA FİKİRLERİNİN ULAŞMASINI SAĞLAYABİLİRSİN.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Kamuya personel alımlarındaki mülakatlar ve yaş sınırı konusundaki düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA