İsmail Koncuk, 3+1 Dışında Kalan Sözleşmeli Kamu Personeline İyi Haberi Verdi

İYİ Parti Adana Milletvekili ve eski sendikacı İsmail Koncuk, Meclis Kürsüsünde yaptığı konuşmada 3+1 dışında kalan sözleşmeli personellere iyi haberi verdi.

İsmail Koncuk, 3+1 Dışında Kalan Sözleşmeli Kamu Personeline İyi Haberi Verdi

3+1 dışında kalan sözleşmeli personellerle ilgili açıklama.

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk , TBMM Genel Kurulu 'nda söz aldı ve 3+1 dışında kalan sözleşmeli kamu personellerinin durumu ile ilgili komisyonda geçen konuşmayı aktardı ve komisyon başkanının verdiği sözü açıkladı. 

SON DAKİKA HABERLERİNİ YOUTUBE ÜZERİNDEN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE ABONE OL.

Koncuk Genel Kurul 'a hitaben yaptığı konuşmada, "Dünkü konuşmamda da sözleşmeli personelin durumunu dile getirmiştim." dedi ve şu ifadeleri ekledi:

"Tabii, konuşmamdan sonra Sayın Komisyon Başkanımız Emrullah İşler, bu “3+1” dışında kalan sözleşmelilerle ilgili bir çalışma yapılacağını ifade etti. Tabii “Ne zaman yapılacak?” soruma bir cevap alamadım. İYİ PARTİ olarak bu sözün takipçisi olacağımızı ifade ediyorum. Çünkü sözler veriliyor, maalesef, ya zamanında tutulmuyor ya çok zaman alıyor ya da hiç tutulmuyor. Bu söz, tutulmayan sözler arasında olmasın çünkü 100 binlerce insan bu sözlerin yakın takipçisi olacak bizimle beraber. İnşallah, bu konuşmamdan sonra Sayın İşler bir açıklama yapar, işte, altı ayda mı, sekiz ayda mı, bir yıl içerisinde mi yeni bir düzenlemenin yapılacağının ya da yapılmayacağının bilgisini de bizlere ve kamuoyuna verir."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA