İçişleri Bakanlığı Personel Alım Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihleri Netleşti

İçişleri Bakanlığı'nın stajyer kontrolör alımı için başvuru işlemleri 26 Kasım'da başlıyor.

İçişleri Bakanlığı Personel Alım Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihleri Netleşti

İçişleri Bakanlığı'ndan geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruda GİH sınıfında boş bulunan 12 adet stajyr kontrolör kadrosuna 15-16 Ocak tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek sınav ile personel alımı yapacağı belirtilmişti. Duyuruda, "İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatında Genel İdare Hizmetleri Sınıfında boş bulunan 12 adet Stajyer Kontrolör kadrosuna 15-16 Ocak 2019 tarihlerinde Ankara’da yapılacak Giriş(Sözlü) sınavı ile personel alınacaktır." ifadeleri yer alırken, söz konusu alım için başvuru yapacak adayların 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden mezun olması gerektiği, KPSS'ye girmiş olması ve 70 puan almış olması gerektiği, 35 yaşını aşmamış olması gerektiği belirtilmişti.

Sınav başvuruları İçişleri Bakanlığı'nın www.icisleri.gov.tr adresinde yer alan 2018 Yılı Stajyer Kontrolör sınavı iş talep formunun ilgili başvuru tarihlerinde doldurulması suretiyle yapılacak. Başvurularda e-Devlet şifresi gerekli. e-Devlet şifreleri PTT şubelerinden temin edilebileceği gibi, sanal bankacılık ile de Turkiye.gov.tr adresine giriş yapılabilir. 

ALIMLARLA İLGİLİ KADIN-ERKEK ADAYLARLA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK, YENİ DUYURULARDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA VE GRUBA KATIL.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA