EGM'ye 17 Bin Yeni Personel! (1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi, 23. Dönem Pomem)

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 23. Dönem POMEM ve 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavları ile 17 bin yeni personel alımı yapılacak.

EGM'ye 17 Bin Yeni Personel! (1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi, 23. Dönem Pomem)

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'nın 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavı için beklenen duyuru dün MEB tarafından yayımlanmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sitesinden yapılan duyuruda 7 bin yeni çarşı ve mahalle bekçisi alımı için sınav giriş belgelerinin hazır olduğu adayların ilgili belgelere www.meb.gov.tr/carsi-ve-mahalle-bekciligi-yazili-sinavi-giris-yeri-bilgisi/duyuru/17248/tr adresinden erişim sağlayabileceği belirtildi. 

7 Bin Yeni Bekçi alımı başvuru yapan adaylar sınav yeri giriş belgelerine ilgili sayfadan e-Devlet şifreleriyle erişim sağlayabilirler. 7 Bin yeni bekçi alımı için bir süreç bu şekilde devam ederken, 10 bin yeni polis alımı için ise ön başvuru süreci devam ediyor. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine Lisans ve önlisans mezunları arasından 10 bin yeni polis adayı alımı yapılacak. Başvuruda bulunacam adayların önlisans düzeyinden KPSS en az 70 puan, lisans düzeyinden KPSS en az 60 puan almış olması, POMEM başvuru genel şartlarını yerine getirmesi gerekiyor. 

Başvurular 14 Ekim 2018 tarihine kadar www.pa.edu.tr adresi üzerinden yapılacak. PÖH alımları da bekleniyor Polis Akademisi Başkanlığı'nın kısa süre içeirisnde yeni PÖH alımları konusunda da müjdeli haber vermesi bekleniyor. Yüzbinlerce gencin uzun süredir beklediği PÖH alımı ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip etmek ilgili alımlara dair yeni haberleri cep telefonunuza almak, diğer adaylarla iletişime geçerek bilgi alışverişinde bulunmak için aşağıdaki memur adayı grubuna katılabilirsiniz.

Memur adayı grubuna katılmak için TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA