E Devlet'ten Bordro Sorgulama-Memurların Haziran Maaşları ve Temmuz 2019 Maaş Zam Oranı

Kamu personellerinin Haziran 2019 maaşı e bordrosu yayımlanıyor. Bugün erişime açılacak e bordro için detaylar, e bordro sorgulama linki ve memurların Temmuz 2019 maaş zammında son durum haberimizde.

E Devlet'ten Bordro Sorgulama-Memurların Haziran Maaşları ve Temmuz 2019 Maaş Zam Oranı

Haziran 2019 maaş bordrosu.

Kamu personellerinin Haziran 2019 maaş bordrosu e Devlet kapısı üzerinden bugün yayımlanıyor. 

Her ayın 15 'inde kamu personelleri maaş alır. 15 'inde alınacak maaş öncesi memurların bordroları yayımlanır. e Devlet kapısı üzerinden yayımlanacak e Bordro ile memurların ayın 15 'inde hesaplarına yatacak para miktarı belli olacak. 

Ayın 14 'ünün gelmesi iel birlikte memurlar , internet üzerinde bordro sorgulama ekranını araştırmaya başladı. Peki e bordro sorgulama işlemi nasıl yapılır? 

E-BORDRO SORGULAMA İŞLEMİ E DEVLET 'TEN

Kamu personelleri ayın 15 'inde alacakları maaşın ne kadar olacağını , vergi kesinti miktarlarını ve eline geçecek net parayı e devlet üzerinden sorgulayabilmektedir. 

Sorgulama işlemini yapmak için e devlet kapısına gidin. turkiye.gov.tr adresine gittikten sonra sağ üst köşedeki kısımdan giriş yapın. Kimlik numaranız ve e Devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra Arama kısmına bordro yazın ve çıkan sonuçlardan boerdro sorgulamayı tıklayın.

E bordro sorgulama linki şu şekilde;

https://www.turkiye.gov.tr/e-bordro-sorgulama

TEMMUZ 2019 MAAŞ ZAMMI NE KADAR?

2019 yılının ilk 5 aylık enflasyonu açıklandı. 3 Temmuz günü açıklanacak Haziran enflasyonu ile birlikte memurların maaş zamları belli olacak. 

İlk 5 aylık enflasyona baktığımızda memurlara 4,89 'luk zam oluşmuş durumda.

AYLAR TÜFE
OCAK 1,06
ŞUBAT 0,16
MART 1,03
NİSAN 1,69
MAYIS 0,95
TOPLAM 4,89

Açıklanan Mayıs ayı enflasyonuna göre memurlara 0,89 'luk enflasyon farkı oluştu. Haziran ayı enflasyon rakamlarının da açıklanması ile memur maaşı zam miktarı netleşecek.

HAZİRAN AYI ENFLASYONU AÇIKLANDIĞINDA VE MEMUR MAAŞ ZAMMI NETLEŞTİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN