Düşük KPSS ile Mülakatsız 131 Sözleşmeli Personel Alınacak

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü'ne hemşire, sosyal çalışmacı ve çocuk gelişimcisi alınacak. İ

Düşük KPSS ile Mülakatsız 131 Sözleşmeli Personel Alınacak

Başvurularda Sona Geliniyor , Mülakat Şartsız Düşük KPSS ile 131 Personel Alınacak!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü'ne hemşire, sosyal çalışmacı ve çocuk gelişimcisi alınacak. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü'nce yayımlanan resmi duyuruda alımla ilgili, "Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinde, giderleri Özel Bütçe gelirinden karşılanmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2 inci maddenin (B) fıkrasına göre 2018 KPSS (B) gurubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır." ifadelerine yer verilmiş, kontenjan dağılımı aşağıdaki gibi olmuştu.

Başvuru Genel Şartları

  • Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak.
  • Başvuracak adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdırlar. Lisans mezunları için 2018 KPSS-P3 puan türü, Lise mezunları için 2018 KPSS-P94 puan türü esas alınacaktır.
  • 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A) 2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Başvurular talep edilen belgelerle birlikte en geç 22 Ocak 2019 tarihine kadar Üniversitenin personel daire başkanlığına şahsen yapılacak. Başvuru sırasında adaylardan üniversitenin resmi sitesinden temin edilecek başvuru formunun yanı sıra nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ile 2018 KPSS sınav sonuç belgesi talep edilecek. Başvuru işlemlerinin sona ermesinin ardından sonuçlar en geç 7 iş günü içerisinde http://www.istanbulc.edu.tr/ adresinde yayımlanacak.

Son Dakika İlanları, İş Haberleri ve Daha Fazlasını Kaçırmak İstemiyorsan Twitter'da Bizi Takip Et! Takip etmek için TIKLA https://twitter.com/kamubultenicom

GÜNÜN DİKKAT ÇEKEN PERSONEL ALIMI HABERİNE GÖZ ATMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI KULLANIN!

http://www.kamubulteni.com/kamu-personel-alimi

Kamu Personeli Alımlarıyla ilgili diğer kadın ve erkek adaylarla iletişime geçmek, özel sektör iş fırsatlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için TIKLAYIN.

Memur alımları , iş haberleri ve gündemdeki son gelişmeler anında cep telefonuma bildirim olarak gelsin istiyorsanız aşağıdaki linkleri kullanın. 

"İzlemek İstiyorum!"  Diyorsan Youtube Kanalına Kayıt Olmak için Aşağıdaki Bağlantıyı Kullanın

https://www.youtube.com/c/KamuB%C3%BClteni

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için -https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kamubulteni

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için - http://ios.me/app/1413151574/kamu-b%C3%BClteni

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA