DİB 8489 Kadro İhdasının Ardından Yeni Alım Duyuruları Bekleniyor

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yeni personel alımları konusunda adayların heyecanlı bekleyişi sürüyor. DİB'e geçtiğimiz haftalarda 8 binin üzerinde kadro ihdası gerçekleşmiş, kısa süre sonra da ilanların çıkacağı beklentisi artmıştı. Fakat aradan geçen 2 ayı aşkın süreye rağmen DİB'den beklenen duyurular bir türlü gelmedi.

DİB 8489 Kadro İhdasının Ardından Yeni Alım Duyuruları Bekleniyor

Diyanete 8 Bin 489 Kadro Tahsis Edilmişti, İlanlar Bekleniyor

Diyanet İşleri Başkanlığı'na geçtiğimiz haftalarda 8 bin 489 kadro ihdasının ardından uzun süredir Din Hizmetleri Uzmanı, VHKİ gibi pozisyonlar için ilan bekleyen adaylar heyecanlanmış, ilgili kadro ihdasının kullanılıp kullanılmayacağını, alımların hangi tarihler arasında yapılacağını merak etmeye başlamıştı. Söz konusu kadro ihdasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan dikkat çeken bir personel alımı duyurusu gelmiş değil.  Adaylar DİB'den personel alımlarıyla ilgili yeni duyurular bekliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan konuya ilişkin yapılacak tüm duyuruları siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız. İlanlar ve personel alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip etmek, duyurular yayımlandığı anda haberdar olmak için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. İndirmek için TIKLAYIN. Diğer adaylarla iletişime geçmek, memur alımları ve özel sektör iş fırsatlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için TIKLAYIN.

İHDAS EDİLEN KADROLAR

9 Kasım 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Resmi Gazete yayımlanan kadro ihdasında a Hukuk Müşaviri, Müfettiş, Müfettiş Yardımcısı, Musahhih, Eğitim Uzmanı, Din Hizmetleri Uzmanı, VHKİ, Avukat, Mimar, Mühendis, Şehir Bölge Plancısı, Astronom, Tekniker, Teknisyen, Şube Müdürü, Din Hizmetleri Uzmanı, Şef, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Şoför, Avukat, Tekniker, Kütüphaneci, Murakıp , Müezzin Kayyım, Aşçı, Hizmetli, Kaloriferci, Bekçi unvanları göze çarpmıştı.

Kadro Dağılımı