Cumhurbaşkanı Açıkladı: Sağlık Bakanlığı 29 Bin 628 Personel Alacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık bakanlığı personel alımlarıyla ilgili konuştu. Erdoğan, kısa süre içerisinde 12 bin sağlık personeli alımı için ilana çıkılacağını toplamda bu yıl içerisinde 29 bin 689 yeni sağlık personeli alımı yapılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Açıkladı: Sağlık Bakanlığı 29 Bin 628 Personel Alacak

Cumhurbaşkanı Açıkladı: Sağlık Bakanlığı 29 Bin 628 Personel Alacak

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , sağlık çalışanlarıyla iftar programında konuştu. Burada sağlık personeli alımına ilişkin beklenen açıklamayı yapan Erdoğan, toplamda 29 bin 689 personel alımının gerçekleşeğini ilk etapta bu alımların 12 binin yapılacağını söyledi. 

Yeni iş haberlerini kaçırmak istemiyorsan tıkla ve KATIL.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık bakanlığı personel alımlarıyla ilgili konuştu. Erdoğan, kısa süre içerisinde 12 bin sağlık personeli alımı için ilana çıkılacağını toplamda bu yıl içerisinde 29 bin 689 yeni sağlık personeli alımı yapılacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sağlık personelimizin sayısını da 1 milyon 11 bine ulaştırarak, sağlık sisteminin insan kaynağını güçlendirdik. Bu yıl içinde 29 bin 689 yeni sağlık çalışanını kamuda istihdam etmek için süreci başlattık. İnşallah ilk etapta 12 bin sağlık personelinin alımını gerçekleştireceğiz. 2023 yılında toplamda 44 bin 400 yatak kapasiteli şehir hastanesini vatandaşların hizmetine açmayı planlıyoruz." dedi. Detaylar geliyor.