Binlerce Aday, Orman Genel Müdürlüğü 5 Bin Personel Alımı için Beklemeye Devam Ediyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'nca iki senedir yapılması beklenen 10 bin 551 personel alımının rafa kalktığının sinyallerinin gelmesinin ardından Orman Genel Müdürlüğü'ne 2019 yılında 5 bin personel alımı yapılacağı açıklanmış, fakat başvuru tarihleri ve diğer detaylar hala netleşmemişti.

Binlerce Aday, Orman Genel Müdürlüğü 5 Bin Personel Alımı için Beklemeye Devam Ediyor

Binlerce Aday, Orman Genel Müdürlüğü 5 Bin Personel Alımı için Beklemeye Devam Ediyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'nca iki senedir yapılması beklenen 10 bin 551 personel alımının rafa kalktığının sinyallerinin gelmesinin ardından Orman Genel Müdürlüğü'ne 2019 yılında 5 bin personel alımı yapılacağı açıklanmış, fakat başvuru tarihleri ve diğer detaylar hala netleşmemişti. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabından 5 bin personel alımının KPSS ile yapılacağını açıklamış;  fakat adaylar, OGM'nin sitesinde 5 bin personel alımıyla ilgili 'Mülakat' sürpriziyle karşılaş, konu da TBMM'ye kadar taşınmıştı.

Bakan Pakdemirli, 29 Mart 2019 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, 5 bin personel alımıyla ilgili, "Atama bekleyen kardeşlerime bir müjde vermek istiyorum" demiş ve "1200 tane orman mühendisi 2700 orman muhafaza memuru, 800 tane memur, 300 şoför toplam 5000 personel alımı yapılacak. KPSS puanına göre yapılacak" demişti. Aradan geçen 2 aya rağmen alıma dair hala netleşmiş bir durum söz konusu değil. Adaylar, 10 bin 551 kişilik Tarım ve Orman Bakanlığı sözündeki gibi ilgili alımların ertelenip ertelenmeyeceğini merak ediyor.

İlkokul, Lise, Önlisans, Lisans düzeyinden yeni iş fırsatlarını takip etmek için TIKLAYIN.