AK Parti'den 3600 Ek Gösterge Açıklaması

Kamu personellerine 3600 ek gösterge ile ilgili AK Parti Milletvekili ve eski Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu 'ndan açıklama geldi.

AK Parti'den 3600 Ek Gösterge Açıklaması

AK Parti 'den 3600 ek gösterge açıklaması.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Memur-Sen Adana Şubesi tarafından düzenlenen programa katılmıştı. Geçtiğimiz gün gerçekleşen programın detayları bugün basına yansıdı. 

Memur Sen 'in çalışma alanları ile ilgili açıklamada bulunan Sarıeroğlu, "Eğitimden tutun, uluslararası sendikacılık anlamında proaktif bir süreci işletiyor. Şu an uluslararası arenada yaptığı çalışmalar gerçekten çok kıymetli. Sadece üyeleriyle ya da Türkiye'yle sınırlı olmayan, kıtalara ulaşan bir Memur-Sen çalışması söz konusu. Ben bu başarılı çalışmaların güçlenerek devam etmesini temenni ediyorum." dedi. 

3600 EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI

Sarıeroğlu açıklamasında , Kemal Kılıçdaroğlu 'nun Yeni Zelanda saldırısı sonrası yaptığı açıklamayı eleştirdi.

Son olarak Sarıeroğlu 3600 ek gösterge meselesine değindi ve şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı gibi seçimden sonra en kısa süre içerisinde 3600 ek göstergeyi hayata geçirmiş olacağız. Bununla ilgili kafalarda en ufak bir tereddüt olmaması gerekiyor. Sözümüz, sözdür. Sayın Cumhurbaşkanımız da bunu net olarak açıkladı. Öğretmenlerimiz, sağlık çalışanlarımız, din görevlilerimiz ve polislerimizle alakalı olarak seçimden sonra yıl içerisinde hayata geçirilecektir."

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA