Adalet Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'ndan Personel Alımı Duyuruları Art Arda Geldi! Artık İlan Bekleniyor

Adalet Bakanlığı'nın 11 bin , Sağlık Bakanlığı'nın 12 bin personel alımı yapacağına dair açıklamaların gelmesinin ardından adaylar başvuru sürecine ilişkin net bir duyuru başlamaya koyuldu. Adalet Bakanı Sn. Abdulhamit Gül, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından CTE ve Adalet Bakanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatlarına 11 binin üzerinde yeni personel alımı yapılacağını, alımların İKM, Zabıt Katibi, Destek personeli gibi unvanlarda gerçekleşeceğini belirtmiş fakat alımların ilanlarına dair ne

Adalet Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'ndan Personel Alımı Duyuruları Art Arda Geldi! Artık İlan Bekleniyor

Adalet Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'ndan Personel Alımı Duyuruları Art Arda Geldi! Artık İlan Bekleniyor

Adalet Bakanlığı'nın 11 bin , Sağlık Bakanlığı'nın 12 bin personel alımı yapacağına dair açıklamaların gelmesinin ardından adaylar başvuru sürecine ilişkin net bir duyuru başlamaya koyuldu. Adalet Bakanı Sn. Abdulhamit Gül, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından CTE ve Adalet Bakanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatlarına 11 binin üzerinde yeni personel alımı yapılacağını, alımların İKM, Zabıt Katibi, Destek personeli gibi unvanlarda gerçekleşeceğini belirtmiş fakat alımların ilanlarına dair net bir tarih vermemiş, 'Bu yıl içerisinde' demişti.

Dün de Sağlık Bakanlığı'ndan personel alımı duyurusu geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık çalışanlarıyla bir araya geldiği iftarın ardından burada Sağlık Bakanlığı'nın yıl içerisinde 29 bin personel alımı gerçekleştireceğini, bu alımların ilk etabında 12 bin kişilik ilana çıkılacağını vurgulamıştı. Sağlık Bakanı Sn. Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından alım yapılacak kadroları açıklamıştı. Fakat ilan konusunda net bir tarih bulunmuyor. Umarız her iki bakanlık da ilan sürelerini geciktirmeyerek adayların beklentilerine yanıt verir. 

Duyurular geldikçe sizlere sosyal medya hesaplarımızdan, internet sayfamızdan ve mobil uygulamalarımızdan detayları paylaşacağız.

Türkiye'nin lider memur adayı sitesi Kamu Bülteni'nin instagram sayfasına katılarak gündemdeki haberler , iş dünyası ve ekonomideki son gelişmeleri takip edebilirsiniz. TIKLA ve KATIL.