Adalet Akademisi'ne En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

T.C. Adalet Akademisi'ne en az ilkokul mezunu temizlik görevlisi, en az meslek lisesi mezunu bahçıvan, en az önlisans mezunu şoför alımı yapılacak. Temizlik görevlisi ve bahçıvan alımı kpss şartsız, şoför alımı KPSS en az 60 puanla gerçekleşecek.

Adalet Akademisi'ne En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Adalet Akademisi'ne En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Adalet Akademisi'nin en az ilkokul mezunu personel alımı için  29 Ağustos 2019 tarihi itibariyle başlayan başvuru işlemlerinde sona gelindi. Adalet Akademisi'nin temizlik görevlisi, şoför,  bahçıvan alımı yapacağı daha önce uydurulmuş, temizlik görevlisi alımı için başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olması gerektiği, bahçıvan unvanı için başvuru yapacak adayların meslek liseslerinin "peyzaj bölümü mezunu olmak veya lise mezunu olmanın yanında bahçecilik/çicek düzenlemeciliği dalında ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak Meslek Yüksekokulların; Peyzaj ve Süs Bitkileri bölümünden mezun olmak" şartını yerine getirmesi, şoför alımı için başvuru yapacak adayların en az önlisans mezunu olması gerektiği, e Sınıfı ehliyet ya da D sınıfı ehliyete sahip olması gerektiği, psikoteknik değerlendirme belgesine sahip olması gerektiği vurgulanmıştı.

Temizlik görevlisi ve bahçıvan alımlarında kpss şartı aranmayacak. Şoför alımı için başvuru yapacak adayların KPSS'den en az 60 puan almış olması gerekiyor.  

Başvurular, ŞKUR Ankara İl Müdürlüğüne şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden yapılacak.

DAHA FAZLA İŞ HABERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE KATIL.