3600 Ek Göstergede Süreç Geç İşliyor

3600 ek gösterge ile ilgili son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Daha önce yapılan açıklamalarda ek gösterge meselesinin yıl sonuna kadar çıkacağı bildirilmişti. Ancak süreç biraz geç işliyor.

3600 Ek Göstergede Süreç Geç İşliyor

Ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri.

Kamu personellerine 3600 ek gösterge geçtiğimiz yıl seçim vaadiydi. Ancak vaadin üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen konu hala netleşmedi. Edinilen son dakika bilgilerine göre ek gösterge meselesinin Plan ve Bütçe Komisyonu 'nda gündeme geldiğine ve görüşmelere başlandığına yer verildi.

AK Parti Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ek gösterge meselesi ile ilgili "3600 ek gösterge konusu ile ilgili yaklaşımımız pozitif bir yaklaşımdır. Negatif ele aldığımız bir konu yok arkadaşlarımız çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Gazeteci Faruk Erdem geçtiğimiz hafta Çalışma Bakanlığı 'nda bir toplantı yaptığını söyledi ve "Şu sıralarda @ailevecalisma bakanlığı bürokratları 3600 ek gösterge artışı üzerindeki çalışmalarla ilgili toplantı yapıyor. İzlemeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

SENE SONUNA KADAR ÇIKACAK DENDİ

2019 yılının ilk aylarında ve 31 Mart seçimi sürecinde hükümet yetkilileri art arda açıklamalar yaptı ve ek göstergenin yıl sonuna kadar çıkacağını duyurdu.

EK GÖSTERGE HABERLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN