3600 Ek Gösterge Bekleyenleri Sevindirecek Gelişme

Sabah gazetesi'nden Faruk Erdem, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bürokratlarının 3600 ek gösterge ile ilgili toplantılara başladığını yazdı.

3600 Ek Gösterge Bekleyenleri Sevindirecek Gelişme

3600 Ek Gösterge artışına ilişkin AK Parti sözcüsü geçtiğimiz hafta basın toplantısında değerlendirmelerde bulunmuş, 3600 ek göstergeye olumlu bakıldığını söylemişti.

Polis, hemşire, din görevlileri ve öğretmenlere 3600 ek gösterge verilmesine ilişkin düzenleme çalışmalarının devam ettiğine dikkat çeken AK Parti sözcüsü, ilgili konuda yaklaşımlarının pozitif bir yaklaşım olduğunu, herhangi bir şekilde negatif ele alınan konu olmadığını, ekonomik disipline uygun takvime yerleştirilmesi için çalışmalar yapıldığını söylemişti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu konudaki yaklaşımız pozitif bir yaklaşımdır. Herhangi bir şekilde negatif ele aldığımız konu yok. Bu düzenlemede çalışılan konu, bunun ekonomik disiplinle uygun takvime yerleştirilmesi. İkincisi personel sisteminde meslekler arası dengeler gözetilerek bunun yapılması. Ekonomik faaliyetin mali disiplin içinde uygun bir takvime yerleştirilmesi ve meslekler arası dengeler gözetildiği için bütünsel bir çalışma yapılıyor. Zamanlaması Sayın Bakan tarafından açıklanacaktır. Bu konuda zaten karar verilmiştir. Pozitif yaklaşımımız sürmektedir" şeklinde konuşmuştu.

Faruk Erdem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı da etiketleyerek, "Şu sıralarda @ailevecalisma bakanlığı bürokratları 3600 ek gösterge artışı üzerindeki çalışmalarla ilgili toplantı yapıyor. İzlemeye devam ediyoruz..." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: MEMURLAR.NET