2019 Ocak Memur Maaşı Bordrosu (E Devlet'ten E-Bordro Sorgulama)

Son dakika haberi: Ocak 2019 zamlı memur maaşları 15 Ocak günü hesaplara yatacak. Maaşlara bir gün kala bordro , e Devlet üzerinden erişime bugün açıldı. İşte E Bordro sorgulama ekranı.

2019 Ocak Memur Maaşı Bordrosu (E Devlet'ten E-Bordro Sorgulama)

Milyonlarca kamu personelinin büyük bir merakla beklediği Ocak 2019 maaş bordrosu yayımlanıyor.

2018 Temmuz-Aralık arasın enflasyon rakamlarına göre kamu personellerine yüzde 4+6,70 ‘lik zam oluştu. Yüzde 4 toplu sözleşme zam miktarına ek olarak 6,70 enflasyon farkı, memurların maaşlarına zam olarak yansıtılacak.

Büyük merakla beklenen maaş miktarları bugün belli oluyor. Her ayın 14 ‘ünde kamu personellerinin alacakları maaşlara ait bordrolar erişime açılıyor. 15 Ocak günü zamlı maaşlar hesaplara yatacak.

15 GÜNLÜK FARK HESAPLARA YATACAK

Memurlara maaşlar bir ay önceden verilmektedir. Aralık ayında verilen maaş , 14 Ocak ‘a kadar olan sürenin maaşıdır. Bu nedenle maaşlara ek olarak 15 günlük Ocak 1-15 farkları da hesaplara yatacak.

E-BORDRO SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Ayın 14 ‘ünün gelmesi ile birlikte kamu personelleri, bordro sorgulama ekranını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak kamu personellerinin e Bordo sorgulamasına yardımcı olma adına bu haberimizi yazdık.

Bordro sorgulama işlemi E Devlet üzerinden yapılmaktadır. Bordro sorgulama işlemi yapmak için aşağıdaki adımları takip edin.

1. E Devlet internet sayfası olan www.turkiye.gov.tr adresine gidin ana sayfanın üst kısmında yer alan "Sisteme Giriş" butonuna tıklayarak T.C. kimlik numaranız ve e Devlet şifrenizle giriş yapın.

2. Sisteme giriş yaptıktan sonra e-Hizmetler kısmından veya yukarıda bulunan arama bölümünden bordro yazın ve bordro soruglamayı yapın.

E-BORDRO SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

Kamu haberlerinden, maaş detaylarından, memur haberlerinden , 3600 ek gösterge haberlerinden bildirimle haberdar olmak için;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Kambulteni.com  | Ankara