Ön Lisans KPSS Vatandaşlık, Anayasa ve Güncel Bilgiler Soru ve Cevapları-Yorumlar

KPSS Ön Lisans sınavı sona erdi. İşte KPSS Vatandaşlık ve Güncel Bilgiler testlerinde adaylara yönlendirilen soruların cevapları.

Ön Lisans KPSS Vatandaşlık, Anayasa ve Güncel Bilgiler Soru ve Cevapları-Yorumlar

Ön Lisans KPSS 'nin sona ermesinin ardından adaylar Vatandaşlık, Anayasa ve Güncel bilgiler testlerinde çıkan soruların cevaplarını araştırmaya başladı.

1 milyondan fazla adayın katılımı ile Ön Lisans KPSS 4 Kasım 2018 günü saat 10,15 'te başladı. Saatler 12,25 'i gösterdiğinde sınav sona erdi. Sınavın sona ermesinin ardından adaylar sınavda sorulan soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak ön lisans KPSS 'ye giren adaylrın bilgi alış verişi yapması, Vatandaşlık, Anayasa ve Güncel Bilgiler testlerinde çıkan soruların cevaplarını tartışması, bilgi alış verişi yapması ve cevapları öğrenmesi için bu haberimizi kaleme aldık.

KAÇ SORU SORULDU

Genel Kültür testi başlığı altında adaylara 9 Vatandaşlık, 6 Türkiye ve Dünya ile ilgili Genel Kültürel ve Güncel Sosyo-Ekonomik Konu hakkında soru yönlendirildi.

Siz de sınavda aklınıza takılan soruları, cevabını merak ettiğiniz soruları aşağıdaki yorum kısmından yazın ve Ön Lisans KPSS 'ye giren diğer adaylarla bilgi alış verişi yapın.

ÖNLİSANS KPSS İLE MEMUR ALIMLARINDAN KPSS SONUÇLARINDAN  BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA