KPSS Öncesi Yüzbinlerce Aday ÖSYM'den 'Adres' Duyurusu Bekliyor

Kamu Personeli Seçme Sınavı'na lise düzeyinden 7 Ekim'de girecek adaylar arasından Üniversiteyi kazanan bir çok kişi ÖSYM'den adres değişikliği hakkı istiyor.

KPSS Öncesi Yüzbinlerce Aday ÖSYM'den 'Adres' Duyurusu Bekliyor

KPSS Başvruusu yaptıkları dönemde, üniversite için tercih yapmadıklarını, şimdi tercih yapıp üniversiteye yerleştiklerini belirten adaylar adres değişikliği hakkı verilmemesi durumunda, sınav için başka bir şehre gitme durumunda olacak.

Memurlar.net'de de konuyla ilgili bir haber yayımlandı. Söz konusu haberde , "KPSS lise sınavı 7 Ekim'de yapılacak. Daha önce KPSS lise için tercih yapıp, Üniversiteyi kazanan adaylar ÖSYM'den adres değişikliği hakkı istiyor. Adaylar KPSS başvurusu yaparken, o dönemde Üniversite için tercih yapmamıştı. Şimdi tercih yapıp üniversiteye yerleşen adaylar adres değişikliği hakkı verilmezse, Sınav için başka bir şehre gitmek zorunda kalacak. Örneğin; KPSS başvurusu yaparkan Trabzon'da yaşayıp, orayı tercih eden aday, Üniversite tercihi yapıp Ankara'da bir Üniversiteye yerleşti. Adaya adres değişikliği hakkı verilmezse 7 Ekim'de yapılacak sınav için. Trabzon'a gitmek zorunda kalacak." ifadeleri yer aldı.

KAYNAK: MEMURLAR.NET