KPSS 2018/2 ile DHMİ ve TCDD Memur Ataması Yapacak-İşte Alım Yapılacak Kadrolar

TCDD ile DHMİ, KPSS 2018/1 ile en az lise mezunu kadrolu devlet memuru alımı yapacak. İşte tercih tarihleri ve alım yapılacak kadrolar.

KPSS 2018/2 ile DHMİ ve TCDD Memur Ataması Yapacak-İşte Alım Yapılacak Kadrolar

KPSS 2018/2 tercihleri için geri sayım sona eriyor.

11 Aralık 2018 günü yayımlanacak tercih kılavuzu ile kamu kurum ve kuruluşlara merkezi atama ile en az lise mezunu 2 bin-2500 civarında memur alımı yapılacak. Önümüzdeki hafta yayımlanacak KPSS tercih kılavuzu ile kamu kurumlarına memur alımlarında TCDD ve DHMİ de memur alımı yapacak.

TERCİH KILAVUZU HANGİ SAYFADA

KPSS tercih kılavuzu yayımlandığı anda Kamubulteni.com 'da olacak. Kılavuz geldiği anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin. 

Android için TIKLAYIN

İOS için  TIKLAYIN

EN AZ LİSE MEZUNU ALIM OLACAK-İŞTE ALIM YAPILACAK KADROLAR

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları ile Devlet Hava Meydanaları İşletmesi Genel Müdürlüğü alımları lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından yapılacak. Teknisyen, Vagon Teknisyeni, düz memur, mühendis, apron memuru, ARF memuru, programcı, tekniker, hizmetli gibi kadrolara memur alımı yapılacak.

KPSS 2018/1 ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü ve Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğüne az sayıda memur alımı yapılmıştı. Ancak ikinci atamalarda 200 civarında memur ataması yapılması bekleniyor.

KPSS tercih kılavuzu 11 Aralık günü erişime açılacak. Kılavuz yayımlandığı anda Kamubulteni.com 'da olacak.

Kamubulteni.com  | Ankara