2018 Lise KPSS Sınav Giriş Belgeleri Açıklanıyor (ÖSYM Giriş Belgesi Ekranı)

4 milyona yakın adayın beklediği lise KPSS sınav giriş yerleri belli oluyor. Peki sınav giriş yerlerine nasıl ulaşabilirim? Sınav giriş yerleri belli olduğunda nasıl öğrenebilirim?

2018 Lise KPSS Sınav Giriş Belgeleri Açıklanıyor (ÖSYM Giriş Belgesi Ekranı)

2018 lise KPSS için geri sayımda son günlere girildi.

KPSS GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU. ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

3 milyondan fazla adayın gireceği 2018 yılı Ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavı 7 Ekim Pazar günü Türkiye genelinde bulunan sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek. Tek oturum şeklinde gerçekleştirilecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı, ÖSYM 'nin 2016 Lise KPSS'yi de geçerek Türkiye genelinde tek oturumda yapılan en çok katılımlı sınav olması bekleniyor.

Bir kamu kurumunda memur olmak isteyen lise mezunu 3 milyondan fazla aday, 7 Ekim 'de düzenlenecek olan lise KPSS'sine girecek. Bu sınavdan alacağı puan ile kamu personeli adayı, 2020 yılında yapılacak KPSS'ye kadarki ilanlarda şansını deneyecek.

2016 KPSS İLE AZ ALIM OLDU

2016 KPSS puanı ile kamu kurum ve kuruluşlarına lise mezunu düzeyinden alımlar oldukça az oldu. bu nedenle 2017 ile 2018 'de mezun olan lise mezunlarının da eklenmesi ile birlikte 3,5 milyondan fazla kişinin KPSS'ye girmesi bekleniyor. 

GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANIYOR

ÖSYM, merkezi sınavların giriş belgelerini, sınavdan yaklaşık olarak 10 gün önce erişime açmaktadır. 7 Ekim tarihinde yapılacak KPSS lise düzeyine ait sınava ait sınav giriş belgelerinin de bugün ya da yarın açıklanması bekleniyor.

LİSE KPSS'YE GİRECEKLER KAMUBULTENİ MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİYOR

Kamubulteni.com olarak lise mezunu memur alımlarını en hızlı ve doğru şekilde takipçilerimiz ile paylaşıyoruz. Giriş belgeleri erişiem açıldığında haberdar olmak, sınav öncesi ve sonrası bilgiler için, sınav soruları, cevapları, sonuçları lise KPSS ile memur alımlarından bildirim alarak haberdar olmak için;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara

İlgili Haberler