2018 KPSS Ortaöğretim Sınav Sonuç ve Merkezi Atamayla Yeni Memur Alım Tarihleri

2018 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim sonuçları için heyecanlı bekleyişte sona geliniyor.KPSS Lise sınav sonuçları, ÖSYM tarafından 8 Kasım 2018 tarihinde açıklanacak. 2018 KPSS 2. Yerleştirme işlemleri ise Aralık ayında başlayacak.

2018 KPSS Ortaöğretim Sınav Sonuç ve Merkezi Atamayla Yeni Memur Alım Tarihleri

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI İÇİN HEYECANLI BEKLEYİŞTE SONA GELİNİYOR

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim için adayların heyecanlı bekleyişi Kasım ayında sona erecek. KPSS Lise Sınav sonuç açıklanma tarihi, KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları ile memur alımı haberleri ve daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde.
Milyonlarca vatandaşın memurluk hayali için ilk adım olarak gördüğü Kamu Personeli Seçme Sınavı (Ortaöğretim), 7 Ekim 2018 tarihinde ÖSYM tarafından gerçekleştirilmişti. Başvuru sonuçları ise yine ÖSYM'nin resmi internet sayfasından açıklanacak. 

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI 8 KASIM'DA AÇIKLANACAK

Adaylar, Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 8 Kasım 2018 tarihinde KPSS Ortaöğretim Sınav sonuçlarına erişim sağlayabilecekler. KPSS Ön Lisans için de Geri Sayım Sona Eriyor Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) Ön Lisans düzeyinden girecek adaylar için ise sınav heyecanı doruğa ulaştı.

2018 KPSS ÖN LİSANS 4 KASIM 2018 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

KPSS Ön Lisans 4 Kasım 2018 tarihi saat 10.15 'te gerçekleştirilecek. Sınav yerleriyle ilgili duyuru geçtiğimiz günlerde ÖSYM tarafından yayımlanmıştı. Adaylar sınav giriş belgelerini ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr adresinden temin edebilecekler. 2018 KPSS Ön Lisans sınav sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sayfasından 29 Kasım 2018 tarihinde açıklanacak.

KPSS 2. YERLEŞTİRME TERCİHLERİ ARALIK AYINDA

KPSS Merkezi Atama Tercih Tarihleri Devlet Personel Başkanlığı'nca geçtiğimiz aylarda yapılan duyuruda, KPSS 2. Yerleştirme işlemlerinin ÖSYM üzerinden Aralık ayı içerisinde gerçekleştirileceği belirtilmişti. Adaylar Aralık ayında KPSS 2. Yerleştirme için tercihlerini ilan edilen kadrolara yapabilecek.

Polis Alımı, Askeri Personel Alımları, Kamu ve Özel Sektör İş Fırsatlarını Kaçırmamak için Türkiye'nin Lider Memur haberleri sitesi kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamu Bülteni Ücretsiz Uygulaması için TIKLAYIN